Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Mladi gradonačelnik Draško Stanivuković otkrio i četničko lice

Opću sablazan izazvao je kad je rekao da ne priznaje presude Karadžiću i Mladiću te da se u Srebrenici nije dogodio genocid.

Komentari 223

SU
sunce12345
16:45 30.11.2020.

Šta dete zna šta je masakr,kada gleda samo TvB.....on i takvi još sanjaju veliku srbiju,malim slovom sam namjerno napisao jer je ludost ludih umova...A svi narodi su im neprijatelji oko njih,normalno kada se srbi nikako opametit....

VL
NE
Neonacionalist
16:59 30.11.2020.

Generacije koje su odrastale u Titovoj BIH koja je bila najviše etnički izmješana republika i zapravo Juga u malom te išli skupa u škole pod jednim programom , međusobno se družili pa i ženili , zajedno služili vojsku i odgajalili se u sistemu bratstva i jedinstva su 90-tih krenuli u krvavi međusobni rat dakle unatoč svemu nije ih bilo teško nahuškati jedne na druge . Pa što onda netko očekuje od mladih posljeratnih generacija u postdejtonskoj BIH gdje se svi drže svog nacionalnog tora , gdje je praktički sve odvojeno počevši od vrtiča pa nadalje , zar netko očekuje da će oni biti bolji od svojih očeva ili pak djedova , pa mislim to je suludo i kao što je suludo očekivati od Srba da će prihvatiti povijest koju im nameču drugi ili onako kako je vide Muslimani ili Hrvati a pogotovo obrnuto . U BIH narodi više ne žive jedni sa drugima nego jedni pored drugih . Srbi u polovici BIH koja se zove Republika Srpska i koja je danas etnički gotovo čista srpska zemlja jednostavno imaju svoju agendu i kao što se pokazalo tu se ne razlikuju ni Karađžičev SDS niti Dodik koji je svojevremeno bio guran upravo od MZ-a i Amerikanaca kako bi smjenili SDS sa vlasti niti Stanivuković koji je protiv Dodika niti sutra netko treci, četvrti, peti, deseti , praktički svi Srbi misle jedno kao s druge strane Muslimani i Hrvati svoje i to se neće promjeniti , previše je krvi proliveno da bi se to ikad promjenilo samo može doči do novog krvoproliča što vjerovastno i hoce prije ili kasnije.

VL
HA
hanic
16:54 30.11.2020.

Draško umanjenica od Draža ! Logično

VL
NE
nemanatrag
17:06 30.11.2020.

Sve su to djeca Ilije Garašanina odgajana na kosovskom mitu i ideji Draže Mihailovića.Što ste očekivali ? Mahatmu Ghandija?

VL
DU
Deleted user
16:49 30.11.2020.

Zapanjujuće je koliko Hrvata ostaje uvijek iznova začuđeno i iznenađeno stvarima i događajima koji bi trebali biti potpuno jasni, dapače i prirodni sami po sebi.

VL
DU
Deleted user
17:09 30.11.2020.

a što ste očekivali od banjalučke zlatne mladeži?

VL
Avatar Reconquista
Reconquista
16:54 30.11.2020.

To je mainstream mišljenje među Srbima. Hrvateki se tome čude ko pura dreku.

VL
KA
Kalimero4
17:05 30.11.2020.

Jednom četnik,uvijek četnik...

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
17:17 30.11.2020.

Teroristi ostaju teroristi.

VL
Avatar Observer
Observer
16:56 30.11.2020.

Autor se cudom cudi , eto pa svi su oni isti, jedino koalicijski partneri mozda nisu a mozda...

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
17:25 30.11.2020.

A što drugo očekivati od njega . Njihova klasika je red laži , red klanja pa red kukanja .

VL
SV
Sveznadar
19:38 30.11.2020.

Svi oni su odgojeni istom politikom razrađenoj u SANU. Hrvatska je svojom politikom nekog pomirenja s KGK odriješila Srbiju mnogih grijeha, što doživljavaju kao izjednačavanje krivnje. A ko vodi Srbiju? Miloševičević je bio beba za ovog muljatora.

VL
Avatar Ljudozder Vegetarijanac
Ljudozder Vegetarijanac
18:45 30.11.2020.

Kakvo iznenadjenje politika Banjaluke i Beograda identična samo je Vecernjaku to iznenadjenje ! Slažem se sa Srbima po pitanju genocida ako je nad Bošnjacima izvršen genocid stradalo ih 8000 u Srebrenici bez plana ubijeni u pijancenju od strane Srba, ondaa je nad nama Hrvatima od strane Srba i Bošnjaka zajedno izvršen Holokaust ubijeno je i to planski na desetke tusića Hrvata diljem RH i BiH a protjerano više od 500 000 kako tome nitko ne nadje pogodno ime ? !

VL
ZA
zagabria5
17:16 30.11.2020.

Nije Stanivuković otkrio svoje četničko lice nega nije niti pokušao sakriti. 90% njih bi napravilo isto što su napravili u Hrvatskoj i BIH devedesetih da im se pruži prilika. Jedino njihovo kajanje je što im nije uspjelo. To nije problem,, problem je da 'predstavnik' Hrvata Čović kroji saveze sa takvima otvoreno podržavajući veliku Srbiju. Suludo. A još luđe je da takve HDZ poziva u Banske dvode i prostiru im crveni tepih, kao nedavno Dodiku. Narode moj što nam se to dešava

VL
DV
Džontra Volta
18:07 30.11.2020.

Vlasnici ste pravomoćne presude od strane UN-ovog međunarodnog suda za genocid i to je ono što cijeli svijet zna i kako srbe percipira, a to kaj ovaj mali lajvac priča ne zanima ali baš nikoga. I neka bude sretan štoto je HV 1995 stala pred Banja Lukom jer bi sada lajao iz Niša.

VL
Avatar VOXRATIO
VOXRATIO
21:52 30.11.2020.

Mislim da će biti neophodno preokrenuti hrvatsku političku misao i napakon pustiti niz vodu ideju o samoodrživoj BiH. Država koju u ovakvom ili bilo kakvom obliku ne želi bar pola stanovništva koje čini većinu na nekih 65% terotorija, a pritom mislim i na Srbe i Hrvate, dugoročno nema budućnost. Ovaj eksperiment u trajanju od 25 godina služi kao svakodnevni dokaz. Ne kažem to sa radošću jer ne priželjkujem čim brže rasparčavanje BiH koja je mogla poslužiti kao tampon zona između Hrvatske i nezajažljivih velikosrpskih apetita, ali konstatiram da samo naivni u Hrvata mogu sve karte baciti na tu opciju. Vjerojatniji je scenarij u kojem će se karte nažalost opet dijeliti. Nadam se samo da će do bilo kojeg ishoda doći mirnim putem, ali ovakav vječni nefunkcionalni status quo je neodrživ. I zato- pametno. U stvari žalim što se sva tri naroda ne osjećaju dovoljno komotno da žive jedni pored drugih u jednoj cjelovitoj BiH, a opet treba težnje tih istih naroda shvatiti kao sasvim prirodne, baš kao centrifuglane ili centripetalne silnice. Sa protokom vremena vidjet ćemo koje su jače. Mi moramo odlučiti hoćemo li biti samo puki promatrači praviti se da nas se to ne tiče ili ćemo igrati neku ulogu u samom geografskom trbuhu hrvatskog nacionalnog bića.

VL
DU
Deleted user
18:42 30.11.2020.

g.novinar se cudi kao da ne zna da je cetnistvo u srbiji bez kosova normalan svjetonazor...pa pupavac u zg izdaje list pun mrznje prema hrvatskoj....pupavac je na saborskom odboru uvrijeđeno odbrusio mislim hrv.branitelju zekanovicu sto on hoce pa cetnistvo u hrvatskoj nije zakonom zabranjeno...????? a ujedno plemkovicev saveznik u vladi rh ?????

VL
Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
17:12 30.11.2020.

Jedino su nounari the worms začuđeni. Hrvati znaju što Srbi misle. Onaj za stolom i onaj ispod stola. Jugosloveni hrvatići sami sebe uvjeravaju u suprotno jer imaju komplekse.

VL
ST
Stipan
18:21 30.11.2020.

To su Srbi . Što se čudite . Oni su svi isti.

VL
RI
ribar110
19:09 30.11.2020.

Pa bolje da kaže da je četnik nego da se pravi da nije. Prije ili kasnije svi su oni isti što se mene tiče. Mene prevariti neće.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.