Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSTAVLJAČ U ŠOKU
Povratak na članak

Užas kod Čakovca: Stavio mi je nož pod grlo i to zbog tri pizze

Nazvao je policiju, čiju su djelatnici brzo stigli, a potom je s njima otišao do postaje dati izjavu

Komentari 22

MO
modovisisajteMaraschino
14:12 01.12.2019.

vidi čuda, novinar naveo da se radi o romima. inače se to taji, a još veća kazna ako to spomeneš u komentaru jer to je onda mržnja prema manjinama.. ovdje su počeli sad slati takve balavce u prošnju umjesto žena. jednostavno prvo morate dobro provjeriti tko vam zvoni na vrata da vas ne bi tako iznenadili

VL
Avatar vitez
vitez
14:15 01.12.2019.

Da je Hrvat stavio Srbinu nož pod grlo...radi pizze, Kolinda i Plenković bi održali konferenciju za tisak o govoru mržnje i netrpeljivosti, bla,bla,bla

VL
IV
IvoDivo
15:40 01.12.2019.

Na žalost Roma je sve više i svkim danom je sve gore, jer oni nemaju srama, ni zatvor ih neće popraviti, jer što je veći kradljivac i nsilnik toliko je popularniji među svojim romima. a policija se sve više boji jer ako ih krivo pogleda odmah će se javiti razna bagra, razni puhovski o njihovim pravima. A gdje su naša prava ?

VL
CH
chemica
14:39 01.12.2019.

Pomisllh da je vijest iz SAD-a, samo jenkiji su toliko ludi. Ajde, lijepo je za vidjet da postajemo Amerika. Hm. Mada, ima ona jedna priča iz osamdesetih, kada je lik s koltom potamanio nekoliko njihovih "pripadnika manjine". Prethodno su ga već jednom orobili i prebili, pa je iduća skupina za koju je pomislio da pokušava isto obrala bostan ( pristupili su mu u podzemnoj željeznici, njih 5-6 i tražili novac). Nešto tipa, da, imam, ali za svakog po jedan. Puf, puf, puf. Hehehehe. Kasnije je ispalo da nisu bili naoružani, ali da je jedan nosio šarafciger. Da, to je ta iduća faza koja nas čeka. Luđak s pljucom koji će preventivno izrešetati hrpu "sumnjivih lica" koja mu priđe na ulici. No, zar bi ovog nesretnika trebalo osuditi ako to učini idućom prilikom? Ludo je, bolesno je, apsolutno protuzakonito, ali zato bi tu trebala biti policija da nas zaštiti. Kad organa reda i zakona nema, a država je samo mrtvo slovo na papiru, e tada su sve metode samozaštite dozvoljene. Bolje oni na sudskoj medicini nego ja. Legitimno. Spavat ću kao beba u Lepoglavi. Alternativa mi ne izgleda toliko privlačna. Apaurinček prije spavanja ostatak života...Mrš.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
15:27 01.12.2019.

i dostavljačima dati status službene osobe kao i ovima iz socijalnog...

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
15:31 01.12.2019.

Manjine su naše najveće bogatstvo hehe

VL
Avatar Dr Evil
Dr Evil
16:48 01.12.2019.

Očito im kasni socijalna pomoć pa su mali razdražljivi i lako potegnu nož...Dostavljač je pogriješio jer ih nije prvo pitao da li im je socijalna pomoć stigla na vrijeme, ako nije -da ih razumije i da ne moraju odmah vaditi nož, i da će pričekati dok im sjedne soc.pomoć i usput ih priupitati da li trebaju prijevoz do kladionice.

VL
SW
Sweet
15:59 01.12.2019.

Hrvatsko cvijeće.....

VL
BB
bozo boric
19:45 01.12.2019.

jedino rješenje da se smanji kriminal cigana je staviti naselja pod zastitno ogradu izdavati propusnice za izlazak te prekršioce odvesti na velebit prisilivši ih na pošumljavanje ... ...

VL
RE
reborn
16:09 01.12.2019.

Manjine su naše blago - svojim civilizacijskim dometima obogaćuju pitomost Međimurskog krajolika. Tko bi inače radio ovakve stvari, ili pljačkao starce u devetom desetljeću života, ili radio u policiji te istovremeno u slobodno vrijeme organizirao pljačke, ili brao plodove tuđih ruku na zelenim poljima, ili neregistriranim vozilima i bez vozačke divljao po prometnicima, ili organizirao maloljetnike za kriminalna djela, itd... Zaista, oni obogaćuju život u dosadnom Međimurju... A zauzvrat im samo treba plaćati socijalne transfere

VL
DR
dragutin36
16:34 01.12.2019.

Kako to da dostavljač kada je telefonski razgovarao sa naruciteljem nije primjetio da razgovara sa romom?Romi kad otvore usta već se prepoznaju.

VL
SB
sinisa.budimir.18
19:37 01.12.2019.

Nebi tamo s njima zivio da mi plate ha ha ciganija

VL
BA
Basku
19:38 01.12.2019.

Odavno se pravna država odselila iz Hrvatske

VL
AI
Ante III
21:57 01.12.2019.

Ustani bane Jelacicu

VL
DU
Deleted user
07:49 02.12.2019.

Ovakvo stanje koje se redovito mete pod tepih kako bi se sačuvao mir gdje su zakazale sve institucije od školstva,sudstva,socijalnih službi govori o nepovezanosti i neradu istih.Svaskako socijalne službe nemogu raditi i donositi zaključke o ponašnju pojedinaca iz ureda.Nikada nisuisu bili na terenu i utvrdili pravo stanje gdje se voze dobri automobili i ima se novaca za kockanje.Koliko su svojih štičenika opomenuli o netransparentnom trošenju novaca ili javno iznjeli probleme nečinjenja .Sudstvo je ovdje najveći krivac jer je ozakonilo pljačku i reklo mladim kriminalcima do kog iznosa mogu krasti a ako su maloljetni onda nema limita i kriminalac ne odgovara za ništa.Sustav je neučinkovit a samo malo vremena će proći kad će se dogoditi obračun sa životnim posljedicama.I tko će opet biti kriv.Romi su u samom startu nevini.Onda će doći Kajtazi i pričati nam pričice o ugroženosti.Romi namjerno ne rade jer im ovakav nači života omogučuje puno bolji život od domicilnih Međimuraca.Apeliram na institucije da počnu nešto rasditi jer oni očito nisu svjesni što se stvarno događa u Međimurju.Treba se spriječiti moguča događanja koja režira ulica.

VL
Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
14:21 01.12.2019.

Kad si gladan, nisi svoj!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.