Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna akcija

Mladež HDZ-a Vinkovci prikuplja pomoć za obitelji u potrebi

dobro djelo,hdz
Miroslav Flego
20.12.2013.
u 10:06

Prikupljamo sve prehrambene proizvode, odjeću, obuću, higijenske potrepštine, igračke, elektroničku opremu i sve drugo što će razveseliti djecu i njihove roditelje u ovo predbožićno vrijeme, kazali su pripadnici Mladeži HDZ

Svakodenvno od srijede do nedjelje, u vremenu od 11 do 15 sati, u vinkovačkoj pješačkoj zoni volonteri Mladeži HDZ-a Vinkovci provode humanitarnu akciju Dobro djelu kroz koju prikupljaju pomoć koju će darovati vinkovačkim sovojano ugroženim obiteljim i nezbrinutim osobama kako bi im na taj način uljepšali božićne i novogodišnje blagdane.

- Prikupljamo sve prehrambene proizvode, odjeću, obuću, higijenske potrepštine, igračke, elektroničku opremu i sve drugo što će razveseliti djecu i njihove roditelje u ovo predbožićno vrijeme. Pozivamo sve ljude veliak srca neka nam se pridruže i pomognu u prikupljanju sredstava za one kojima je naša pomoć najpotrebnija - kaže Miroslav Meštrović, organizator humanitarne akcije vinkovačke Mladeži HDZ-a Dobro djelo.

>>Poznati sportaši oduševili i darivali oboljele mališane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije