Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nisam kriv'

Mladenka slučajno spavala s djeverom pa rekla da je silovana

vjenčanje ilustracija (1)
Dino Stanin/PIXSELL
15.10.2013.
u 23:37

Mladenka je tijekom noći otišla na WC koji se nalazi izvan kuće, a na povratku je ušla u krivu sobu. Kada se probudila shvatila je što se dogodilo pa je trčala po kući vičući "upomoć, silovali su me".

Mladenka iz kineske provincije Guangxi napravila je, kako tvrdi, slučajnu pogrešku. Naime, mladenka je slučajno imala intimni odnos s mladoženjinim djeverom nakon što je legla u krivi krevet. Ali, ni to nije sve. Nakon što je spavala s njim okrivila ga je za silovanje.

Djever je noć nakon vjenčanja ostao spavati u kući novopečenog bračnog para, prenosi news.com.au.

Mladenka je tijekom noći otišla na WC koji se nalazi izvan kuće, a na povratku je ušla u krivu sobu. Kada se probudila shvatila je što se dogodilo pa je trčala po kući vičući "upomoć, silovali su me".

Kada su se svi okupili i čuli priču došli su na ideju da djever bračnom paru plati 3.500 dolara "odštete", no on je to odbio rekavši da nije on taj koji je pogriješio, ali i da ionako nema novca.

Bračni par je slučaj otišao prijaviti policiji, a sud je odbacio optužbe za silovanje.

>> Potaknula supruga da puca u susjeda jer ju je 'telepatski silovao'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije