Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznala krivnju

Potaknula supruga da puca u susjeda jer ju je 'telepatski silovao'

policija, SAD (1)
Reuters/Pixsell
27.09.2013.
u 12:57

Meloney Selleneit (55) iz američke savezne države Utah priznala je krivnju jer je potaknula svog supruga da upuca njihova susjeda Tonyja Piercea tvrdeći kako ju je "telepatski silovao"

Meloney Selleneit (55) iz američke savezne države Utah priznala je krivnju jer je potaknula svog supruga da upuca njihova susjeda Tonyja Piercea tvrdeći kako ju je "telepatski silovao", prenosi ABC News.

Krivnju je priznala zbog poticanja na počinjenje zločina i posjedovanje opasnog oružja, ali je proglašena i psihički bolesnom. Presuda bi joj trebala biti izrečena 31. listopada.

Prema navodima tamošnje policije, njezin suprug Michael koji je također proglašen krivim i psihički bolesnim 2011. ispalio je dva metka u Piercea koji je, na sreću, preživio.

Bračni par Selleneit otprije je poznat policiji. Godinama su se žalili da njihova dva susjeda "telepatski siluju" Meloney. Nakon zločina oboje su bili na psihijatrijskom vještačenju na kojem je utvrđeno da su sposobni za suđenje.  

>> Ubojica starice radio je u stanu njezinih susjeda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije