Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Mladenka ostala slomljena kada je čula što je taksist napravio s njezinim poklonima

Taksist je dovezao mladenkinu rodbinu pred dvoranu u kojoj se održavala svadba, a čim su mu oni platili vožnju, on je stao na gas i odjurio
30. studenoga 2017. u 21:55 6 komentara 8778 prikaza
mladenka
Foto: Facebook

Sammie i David Kinder (27) s nestrpljenjem su čekali svoj vjenčani dan, no svadbu im je upropastio jedan vozač taksija.

ODBJEGLA NEVJESTA Mladenka ostavila mladoženju i njegove prijatelje te pobjegla s novcem za svadbu

Naime, taksist kojeg je mladenka unajmila da preveze njezinu obitelj do dvorane Sv. Georgea u Liverpoolu u kojoj se održavala svadba pobjegao je s poklonima koje su joj uži članovi obitelji planirali pokloniti na svadbi.

U taksiju je bila i tetka od mladenke Lorraine Jones.

– Čim smo izašli iz taksija, platili smo mu vožnju 5 funti, a on je stao na gas i odjurio. U taksiju je ostala kutija s poklonima i novcem – ispričala je ona.

Mladenka je uporno zvala tvrtku Alpha Taxis od koje su naručili taksi no nitko joj se nije javljao. Na kraju je pozvala policiju, a oni su joj objasnili kako se vjerojatno radi o nelicenciranom vozaču koji je iskoristio njihovu nepažnju.

Inače, Sammie i David su iz Amingtona, a u Liverpoolu su imali vjenčanje na temu Disney likova Mickey i Minnie Mouse. Među poklonima su se nalazile i brojne obiteljske fotografije bake i djeda koji su preminuli, ali i 300 funti koje su bile predviđene kao poklon za medeni mjesec.

Taksist je primijetio kako obitelj nije iz grada pa je to iskoristio i pobjegao s poklonima, a policija prevaranta još traži.

vjenčanje Krenule u 'akciju' Mladenka hodala prema oltaru, no trenutak su upropastile dvije vrlo nepristojne gošće vjenčane fotografije Najbolje od najboljih Proste vjenčane fotografije 'ruše' internet, a ovo su one koje oduzimaju dah Danielly Katsue Neuobičajena situacija Mladenka ovim potezom raznježila mnoge, no drugi tvrde: To je neprikladno ponašanje!
ZDRAVI ZUBI
Bolesti desni mogu izazvati čak i infarkt!

A1 izdvaja za Vas

  • dalibor.hren:

    U tasiju je bila tetka od mladenke i brat od strica s pich.kom!

  • icocrobih:

    ...tetka od mladenke...ili mladenkina tetka...

  • zimerman:

    Nije lose napomenuti da se taksista zove Mohaned I da se njegovo one I religija ne daju u javnost zbog politicke korektnosti.