Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok na vjenčanju

Mladenka ostala slomljena kada je čula što je taksist napravio s njezinim poklonima

mladenka
Foto: Facebook
30.11.2017.
u 21:55

Taksist je dovezao mladenkinu rodbinu pred dvoranu u kojoj se održavala svadba, a čim su mu oni platili vožnju, on je stao na gas i odjurio

Sammie i David Kinder (27) s nestrpljenjem su čekali svoj vjenčani dan, no svadbu im je upropastio jedan vozač taksija.

Naime, taksist kojeg je mladenka unajmila da preveze njezinu obitelj do dvorane Sv. Georgea u Liverpoolu u kojoj se održavala svadba pobjegao je s poklonima koje su joj uži članovi obitelji planirali pokloniti na svadbi.

U taksiju je bila i tetka od mladenke Lorraine Jones.

– Čim smo izašli iz taksija, platili smo mu vožnju 5 funti, a on je stao na gas i odjurio. U taksiju je ostala kutija s poklonima i novcem – ispričala je ona.

Mladenka je uporno zvala tvrtku Alpha Taxis od koje su naručili taksi no nitko joj se nije javljao. Na kraju je pozvala policiju, a oni su joj objasnili kako se vjerojatno radi o nelicenciranom vozaču koji je iskoristio njihovu nepažnju.

Inače, Sammie i David su iz Amingtona, a u Liverpoolu su imali vjenčanje na temu Disney likova Mickey i Minnie Mouse. Među poklonima su se nalazile i brojne obiteljske fotografije bake i djeda koji su preminuli, ali i 300 funti koje su bile predviđene kao poklon za medeni mjesec.

Taksist je primijetio kako obitelj nije iz grada pa je to iskoristio i pobjegao s poklonima, a policija prevaranta još traži.

Komentara 6

DH
dalibor.hren
07:30 03.12.2017.

U tasiju je bila tetka od mladenke i brat od strica s pich.kom!

ZI
zimerman
05:08 01.12.2017.

Nije lose napomenuti da se taksista zove Mohaned I da se njegovo one I religija ne daju u javnost zbog politicke korektnosti.

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
22:43 30.11.2017.

Mogli ste mene kontaktirati, dao bih vam 300 funti samo da ne objavite ovako glupi članak....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije