Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladen Ivanić:
Povratak na članak

'Većinski hrvatska područja u BiH spojiti u jednu županiju'

Kada je u pitanju pozicija hrvatskog naroda, nisam siguran da postoji pozicija za promjenu Daytona, odnosno, za Dayton 2, kaže Ivanić

Komentari 20

TI
TinPe28
10:24 04.04.2015.

Zanimljivo što nema ni jednog bošnjačkog političara... Bilo koji hrvatski prijedlog nazivaju državnim udarom ne ulazujući u raspravu

VL
ĆA
ćaćaća
11:29 04.04.2015.

bez jednakopravnosti u budućnosti možemo opet očekivati ratove..

VL
Avatar Tranquillo
Tranquillo
11:09 04.04.2015.

Jako dobro pratim najčitaniji bh portal, pa tako i najpopularnijeg komentatora već godinu dana. Dovoljno je upisati na pretraživač pojam ''supernevjerica'' pa pročitati postove od 01.04. na temu košarkaške utakmice. Nakon toga sve je puno jasnije šta oni spremaju Hrvatimatima u BiH. Ako sam prekršio neko pravilo komentiranja, banirajte me, ali barem pročitajte šta piše, možda se nešto može napraviti, barem napisati nekakav članak o tome, jer ovakav govor mržnje je strašan.

VL
PU
punica
10:49 04.04.2015.

Dati Hrvatima entitet i otcepiti Republiku Srpsku. To je i poenta Dejtona.

VL
C0
cos 01
08:50 06.04.2015.

Bez obzira na nedavne ratove između nas i Muslimana za koje krivicu pripisujem obim stranama , nikakve daljnje podjele ne bi promjenile položaj Hrvata u BIH.Svi predstavnici Srpskog naroda provode politiku podjele a uvjeren sam da če Muslimani potpomognuti arapskimm zemljama i svojom pro natalitetnom politikom uskoro biti večina i na prostoru RS-a.Ili možda Ivanić misli bosansku posavinu prepustiti Hrvatima ?

VL
BD
bozidar.dolenec
13:54 04.04.2015.

Imaju oni svoju državu i svoje vodstvo a ispravno je da svaki ko gura nos u tuđe dvorište i dobije po nosu.

VL
PR
prihvatisemotike
11:24 04.04.2015.

Gube se istiniti komentari,nemreš pratiti šta tko piše,ovo govori mnogo o onim koji brane Hercegovce,iste one koji Dodika štuju......a Posavinu zaobilaze.Iste one koji se zalažu za treći entitet bez nas i naše Posavine,usko surađujući s dodikovcima na svim poljima,a radeći nama iza leđa......Iste one koji našeg Fra Jeleča......napadaju,pogrdnim imenima ga nazivaju,a vladiku Gligorija veličaju i hvale,govori da i 91....nisu htjeli cjelovitu Bosnu za koju se i Blaž Kreljević .....zalagao,i zato platio glavom,iste one koji su htjeli ubaciti kost između nas i Muslimana u 110Usorska i 106 Orašje.....hvala Bogu nisu uspjeli. I na kraju,tko je ovlastio Prlića....da stave onaj veleizdajnički potpis u Djetonu?Jel' pitao nas 150 tisuća Hrvata iz Posavine dal' se to smije uraditi?

VL
Avatar Kitarovic dr Olja
Kitarovic dr Olja
11:00 04.04.2015.

@prihvatisemotike, To sto je u Bosni vase, isto vazi i za nesto sto je bilo nase, npr. u Hrvatskoj.

VL
PR
prihvatisemotike
10:05 04.04.2015.

A gdej Posavina spada koju su Hercegovci šušak i potpisnik prlić u Djetonu izdali?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.