Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT S RODITELJIMA

Mlade u Hrvatskoj čeka jako težak život: Sezonski posao i stan od 50 kvadrata nisu rješenje, prijeti nam novi slom!

01.06.2022.
u 11:53

Broj Amerikanaca koji žive u višegeneracijskim obiteljima učetverostručio se u 50 godina. Mlađe generacije diljem svijeta čeka teži život nego što su ga imali njihovi roditelji 1960-ih i 1970-ih, veća financijska nesigurnost i lošiji standard

Ključne riječi

Komentara 36

DU
Deleted user
13:41 01.06.2022.

Naravno da ih čeka vrlo težak život, zapravo čeka ih neprekidna borba kako se održati. Ne može se uopće uspoređivati svijet prije 60 godina i danas, ne samo zbog napretka tehnologije, pogotovo informacijske....... Tada je na svijetu živjelo 50% manje ljudi, što znači puno više mjesta za širenje. Bilo je to vrijeme poleta, razvoja ljudskih i ženskih prava, kompeticije tko će bolje i više, organizacije raznih manifestacija, skupova, koncerata, prekretnice iz konzervativnog u naprednije (danas se pitamo je li to bilo pravilno definirano). Svi su radili, svatko je imao mjesto pod suncem. Danas su zahtjevi znatno veći, tko ne uspije proći teškoće propast će. Neće imati od čega živjeti, a baš nikoga neće biti briga. Humanost i prava čovjeka su u izumiranju. U takav svijet doveli smo svoju djecu. Možemo se samo nadati da će se baš naša djeca uspjeti nekako probiti i održati.

PR
prokurator
13:45 01.06.2022.

mladi su zadnjih 30 godina bili bitni na papiru, ali vladajućima zapravo nebitni. daleko manje bitni od recimo branitelja. nije se odljev preko 400.000 mladih, i to obrazovanih, dogodio slučajno.

OD
Odvojeno
13:25 01.06.2022.

Bit će bolje kad dobijemo avione i kad se sagradi nacionalni stadion.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?