Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO!

Mlada toliko razljutila prijatelje i obitelj da joj šalju poruke mržnje: 'Nitko se neće pojaviti na tom vjenčanju'

Ilustracija /Svadba
Foto: GettyImages
1/2
25.06.2020.
u 19:50

Kazala je kako razumije njihovu ljutnju jer su mnogi od njih morali promijeniti svoje planove kako bi bili na vjenčanju, no i da je ona uzrujana jer oni ne shvaćaju što ona proživljava.

Buduća mlada požalila se na Redditu kako je 'bombardirana' s porukama mržnje od strane svoje obitelji i prijatelja, međutim nije dobila podršku kakvu je očekivala. 

 Naime, ona se trebala uskoro vjenčati sa svojim zaručnikom, no kako prolaze kroz teški period vjenčanje je postalo i više nego upitno. Otkrila je kako je njezin zaručnik slomio nogu zbog čega je trebao ići na operaciju, a istovremeno je izgubio svoj posao što je postao pravi financijski problem s obzirom na to da se bližio dan njihova vjenčanja. 

Međutim, oni su srećom uspjeli prikupiti 20 000 funti (oko 167 430 kn) i to zahvaljujući 'velikodušnim poklonima' od strane članova obitelji i prijatelja i to kako bi lakše financirali svoju svadbu. Međutim, par je već potrošio novac na medicinske troškove zaručnika, novi namještaj i na terapiju zbog nastalih emotivnih problema, a svadbu za koju su dobili novac su - odgodili. 

- Nakon razgovora s majkom i zaručnikom, odlučila sam odgoditi vjenčanje sve dok ne budemo opet financijski stabilni - napisala je i dodala: - Sad me napada vlastita obitelj i prijatelji jer im odbijam vratiti novac s obzirom na to da ga nisam iskoristila za ono za što je namijenjeno. Povrijeđena sam jer misle da je korištenje poklona za zdravstvene razloge bilo u 'lošoj vjeri'. 

Kazala je kako razumije njihovu ljutnju jer su mnogi od njih morali promijeniti svoje planove kako bi bili na vjenčanju, no i da je ona uzrujana jer oni ne shvaćaju što ona proživljava. 

- Obećala sam im da ću promijeniti termin vjenčanja i da ćemo tada otvoriti račun za poklone s obzirom na to da smo izgubili gotovo sav novac. No, sad sam 'bombardirana' pozivima i porukama mržnje od strane svoje vlastite obitelji i prijatelja i ne znam što da činim.  

Ako je i očekivala podršku na Redditu, istu nije dobila. 

- Dali su ti novac za vjenčanje, a ti taj novac nisi iskoristila za vjenčanje. Isto tako, sviđa mi se što si tako velikodušna da si im potvrdila da ćeš ponovo otvoriti račun za poklone kako bi ti mogli dati još nakon što si im uzela i ranije - stoji u jednom od komentara. 

Drugi je pak napisao: - Zaprepašten sam jer je sugerirala da je kupovina novog namještaja za 'njihovo zdravlje'. A doslovno reći kako će ponovo otvoriti račun za još besplatnog novce jer su 'izgubili većinu'? Dušo, nisi ga izgubila. Ti si ga potrošila. 

- Nitko se neće pojaviti na tom vjenčanju - kratko je istaknuo jedan od komentatora, piše Mirror. 

Ključne riječi

Komentara 3

DO
domagoj1492
20:48 25.06.2020.

Dubre.

SE
Semiramida
08:52 05.10.2020.

Nije čovjek poginuo, upitno je da li su uopće mladenci ozbiljni ili su samo htjeli novac.

DU
Deleted user
08:37 26.06.2020.

a da je čovjek poginio, jel bi i dalje htjeli novce nazad? vjerojatno, takvi hladni sebični neempatični kapitalisti misle samo na sebe i svoju ugodu, prava. al ono, obitelj, rodbina? jel to zaista jesu? il su samo "gosti"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije