Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već ju je jednom prevario

Mlada majka otkrila kako je uhvatila partnera u preljubu: Gola djevojka skrivala se u ormaru

Foto: Getty Images
04.05.2020.
u 18:08

Megan Bexton (21) iz Newcastlea u Engleskoj otkrila je kako je uhvatila u preljubu svoga partnera s kojim ima dvogodišnju kćer

Mlada majka Megan Bexton (21) iz Newcastlea u Engleskoj otkrila je kako je uhvatila u preljubu svoga partnera s kojim ima dvogodišnju kćer.

Jedne večeri njezin sada već bivši partner Reece Mitchell (22) odlučio je izaći u noćni klub. Pozvao je i svoju partnericu, no njoj nije bilo do izlaska pa je s djetetom otišla prespavati kod roditelja koji stanuju preko puta njih kako je partner ne bi probudio kada usred noći dođe kući.

Tijekom noći, oko četiri sata ujutro, na partnerom iPad koji je bio sinkroniziran s njegovim mobitelom, stigla je poruka s nepoznatog broja.

Megan je odmah odjurila preko u njihovu kući u popela se u spavaću sobu koja je bila na katu. Njezin partner stajao je samo u hlačama, a jastuci i posteljina bili su u neredu.

– Vrištala sam punim plućima 'Gdje je ona?'. Rekao mi je da nema pojma o čemu pričam kada su se vrata ormara pomaknula. Otvorila sam ih, a gola žena ispala je iz ormara. Počela sam plakati, a ona galamiti da ne želi imati ništa s tim. Reece je stalno govorio da se ništa nije dogodilo, a ja sam mu rekla da ga više nikad ne želim vidjeti – prepričala je 21-godišnjakinja za Daily Mail.

Dogodilo se to još u rujnu 2018. godine, a par se upoznao godinu i pol ranije preko Tindera iako su cijelo vrijeme živjeli u istoj ulici, no nikada se nisu vidjeli.

Megan je nakon mjesec dana viđanja ostala trudna, a nakon što im se kći rodila, javila joj se jedna djevojka s kojom ju je njezin partner prevario.

– Rekla mi je da su se seksali ispred noćnog kluba i da ona nije znala da on ima nekoga. Tada sam ga ostavila i otišla kod svojih s djetetom, no on me molio da se vratim pa sam mu dala drugu priliku. No, nakon druge prevare, prekinuli smo zauvijek – ispričala je Megan.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CarolUI80
CarolUI80
23:21 04.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­t­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije