Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Britanka umrla na Hvaru: Ispred bara pronađena u nesvjesnom stanju

Hvar
Borna Filić/PIXSELL, ilustracija
29.05.2017.
u 18:48

Na tijelu nema tragova koji upućuju na nasilnu smrt, a obdukcijom u splitskoj bolnici utvrdit će se uzrok smrti.

Mlada Britanka preminula je prošlog petka na otoku Hvaru

Britanski Daily Mail piše da je 20-godišnjakinja pronađena u nesvjesnom stanju ispred noćnog kluba u kojem je, prema pisanju lista, pila i drogirala se.  

Pozlilo joj je u jednom klubu, pozvana je Hitna medicinska pomoć, a kada su došli bila je bez svijesti, u stanju kome. Prilikom transporta stanje joj se pogoršalo. Pokušali su je reanimirati, ali nije joj bilo spasa.

Nema tragova nasilne smrti

Policija još nije objavila identitet djevojke, ali su o smrti obavijestili britansko Ministarstvo vanjskih poslova, piše Daily Mail.   U kratkom priopćenju, Policijska uprava splitsko-dalmatinska napisala je da su dobili dojavu da je u petak Hitna medicinska pomoć javila da je "prilikom reanimacije preminula 20-godišnja državljanka Velike Britanije".  

Na tijelu nema tragova koji upućuju na nasilnu smrt, a obdukcijom u splitskoj bolnici utvrdit će se uzrok smrti.

Komentara 2

JO
jozomeda
10:18 30.05.2017.

žalosno 20 godina i drogirase

OB
ObrenM
13:32 30.05.2017.

Englezi su poznati po orgijanju,opijanju i drogiranju.Dosta ih je vidjeti na Zrcu.Uz to su bezobrazni i nasilni cak i prema policiji.Takovi nisu za zaljenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije