Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobni Skok
Povratak na članak

Mlada Britanka pala s broda u Dubrovniku. Sada opet uči hodati

Osjetila sam jake bolove u leđima, vrištala sam. Pokušala sam plivati ​​natrag do broda, ali jednostavno nisam mogla. Nos mi je krvario, ispričala je

Komentari 6

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
10:58 02.09.2019.

ajde, dobro je i hvala Bogu da će opet moći hodati, makar i uz ponovno učenje, da neće ostati trajno nepokretna. Sreća u nesreći.

VL
Avatar rubinet
rubinet
12:25 02.09.2019.

Ovaj slučaj mi je nepoznat pa ga ne bih komentirao,ali općenito mogu napisati: U Dubrovniku turistička Inozemna mladež poprilično je razuzdana. Hodaju polugoli, supijani, lagano drogirani,bezobrazni... Uriniraju po ulici, noću spolno opće iza kantuna,povraćaju,kradu robu sa sušila. ...To ne vrijedie vrijedi za sve,ali dobar dio je takav. Doma bi sigurno bili uhićeni,ali kod nas im policija i komunalno redarstvo gledaju kroz prste . .Pitam se zašto? Ako ne poštujemo sebe,nitko nas neće poštovati.

VL
Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
12:08 02.09.2019.

Ta osiguranja su pravi neprijatelji ljudi. Ništa ne pokrivaju! I onda se ljudi moraju snalaziti kao sa ovim "go fund me"...

VL
DU
Deleted user
15:36 02.09.2019.

na žalost, taj nam slučaj ( ponovo) govori onu staru- polako i pamet u glavu..vrag ne spava...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.