Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA KOD VINKOVACA

Mještani o stravičnoj nesreći: 'Zračni jastuci bili su aktivirani, ali nije im bilo pomoći'

Prometna nesreća u kojoj su poginule četiri osobe
Foto: Pixsell/MUP
1/7
30.07.2020.
u 13:14

Od siline udara, 19-godišnji vozač, 18-godišnja suvozačica te 18-godišnji putnik i 20-godišnji putnik na stražnjem sjedištu poginuli su na mjestu prometne nesreće.

U Starim Mikanovcima kod Vinkovaca dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginulo četvero mladih ljudi. Aktivirani su bili zračni jastuci, ali nije im bilo pomoći, rekao je vatrogasni zapovjednik Josip Pavošev. 

– Bio sam prisutan. Dobio sam dojavu u 1.30 da je saobraćajka. Mislio da sam je to obična nesreća i da treba nekoga izvući, nisam tada imao prave informacije. Izašao sam s tri čovjeka i kad smo došli ovamo i vidjeli što je, čekali smo državnog odvjetnika i policiju. Potom smo pozvali još ljudi. Ovdje smo zatekli automobil zabijen u kuću – kaže Pavošev.

– Vidjeli smo čuda neviđena, nisam takvo nešto vidio u životu, četvero mladih unutra. Aktivirani su bili zračni jastuci, ali nije im bilo pomoći. Istog momenta su nastradali – govori vatrogasni zapovjednik. Dodaje kako je i svašta vidio i prošao u ratu, ali ovakvo još nešto još nije doživio.

– Pogledajte kako ovuda svi voze, ne staju i jure sto na sat. Bilo je tu već tri-četiri nesreće, ali nikad nešto ovakvo. Poručio bih svima mladima i njihovim roditeljima, pazite se. Roditelji, ne dajte im takve jake automobile i nek smire svoje ambicije za brzom vožnjom – apelira Pavošev kako se nikad više ne bi ponovila ovakva stravična nesreća.

Mladi vozač zbog brzine izgubio je nadzor te izletio na kanal i udario u povišenje koje ga je odbacilo na obiteljsku kuću nekih 10 metara od ceste. Jak udarac probudio je ukućane koji su prvi zvali hitnu pomoć. Vatrogasci koji su stigli na mjesto događaja zgrozili su se od užasnog prizora. Do 7 ujutro trajala je intervencija, pišu 24sata

Od siline udara 19-godišnji vozač, 18-godišnja suvozačica te 18-godišnji putnik i 20-godišnji putnik na stražnjem sjedištu poginuli su na mjestu prometne nesreće – kažu iz policije.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
13:24 30.07.2020.

Obvezno uvesti u škole predmet Vozačka kultura bar jedan sat tjedno naravno uz Financsijku kulturu, na ta dva načina se hrvati najčešće samoubiju.

DU
Deleted user
13:21 30.07.2020.

Čudi me da se nesreće stalno događaju, a policija baš dobro radi svoj posao.

HO
horton
13:50 30.07.2020.

U prvoj verziji članka ste anpisali da je prvu pomoć zvala policija kad je došla na mjesto događaja, u ovoj verziji da su zvali ukućani. Pouzdano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije