Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksplozija u lukšiću

Mještani: Okupljaju se nabildani momci s psima. Dilaju i tuku se....

kaštel lukšić, eksplozija, policija (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/8
10.04.2013.
u 08:08

Pod jedno vozilo, parkirano u Ulici Josipa Omašića, postavljena je snažna eksplozivna naprava koja je u 1 sat i 40 minuta eksplodirala i oštetila čak šest automobila kao i fasade zgrada uz koje su bili parkirani.

Snažna eksplozija uznemirila je u noći na srijedu stanovnike središta Kaštel Lukšića. Pod jedno vozilo, parkirano u Ulici Josipa Omašića, samo 50-ak metara udaljeno od dvorca Vitturi, zaštićenog spomenika kulture RH, postavljena je snažna eksplozivna naprava koja je u 1 sat i 40 minuta eksplodirala i oštetila čak šest automobila kao i fasade zgrada uz koje su bili parkirani. Od siline praska popucala su stakla na obližnjim kućama, a uspaničeni ljudi iskakali su iz svojih kreveta.

-Bilo je strašno, usred noći. Sreća je što nitko nije ozlijeđen! U ovakvim kriminalnim obračunima uvijek stradaju nevini – kažu susjedi.

Državni odvjetnik i policija danas su cijeli dan na terenu i obavljaju očevid. Čije vozilo je bilo meta, kome i zbog čega, službeno nismo uspjeli doznati. Eksploziv je, prema neslužbenim pričama, postavljen pod Opel Corsu koju vozi mladić koji živi ulicu dalje, ali nitko nije želio nagađati što je razlog.

-Da li se netko osvećivao njemu ili nekom od njegovih prijatelja, tko to može znati. U središtu Lukšića ima puno kuća u kojima nitko ne živi i noću se tu svašta događa. Okupljaju se nabildani momci, dolaze s velikim psima. Šetaju, bildaju, dilaju, pucaju, tuku se... Ovo noćas ne čudi nikoga, iako nas je sve presjeklo. Nije baš lijep osjećaj kada ti usred noći probudi eksplozija – ispričao je jedan mještanin.

Više o svemu trebalo bi se znati nakon očevida. Ni materijalna šteta još nije poznata.

>> Kombinacija plina i zraka je do temelja sravnila kuću u Varaždinu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije