Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASAKR U GRADAČCU
Povratak na članak

Mještani o trostrukom ubojici: 'Uvijek je bio problematičan, to svatko zna. Prijetio je ubojstvom i prije'

Prosvjednici su na mirnom skupu tražili odgovornost za sve one koji su dopustili da on bude na slobodi i tako počini višestruko ubojstvo. Nosili su osmrtnice na kojima su bile ispisane poruke "Žena, majka, supruga"

Komentari 5

BO
BoljiSvijet
15:07 12.08.2023.

Nažalost, svatko tko živi u manjoj sredini sigurno zna za sličnu osobu...samo je pitanje da li će ta osoba stvarno i provesti svoje izrečene prijetnje...

VL
Avatar JAKOLOSHE
JAKOLOSHE
15:43 12.08.2023.

Demokratura i njezine posljedice..

VL
Avatar tarana
tarana
15:31 12.08.2023.

Bla bla bla....

VL
SL
SlavaAP
15:16 12.08.2023.

Dobro znaci od prije poznat kao nasilnik, problemi sa drogom, policijom i onda ta zena odluci da je to idealan kandidat za oca njezina djeteta. Izgleda da je ovdje zakazao zdrav razum pa tek onda sustav.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.