Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČNO UBOJSTVO

Mještani o mladiću koji je pajserom zatukao majku: 'Nakon srednje škole je postao agresivan'

Šarengrad: Mladić u selu između Iloka i Vukovara ubio majku
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
30.04.2021.
u 17:41

Neslužbeno se doznaje i da je mladić bio najmlađi od trojice sinova te da je do sada bio nekoliko puta hospitaliziran

Jezivo ubojstvo koje se dogodilo sinoć u Šarengradu šokiralo je mještane, ali potvrđuju da je 27-godišnjak, koji je ubio svoju 56-godišnju majku, znao biti agresivan

- Nakon srednje škole, počeo se ponašati čudno. Pokazivao je agresiju i vidjelo se da s njim nije nešto kako treba - rekao je anonimni izvor za 24sata.

>> VIDEO Sin (27) ubio majku

Neslužbeno se doznaje i da je mladić bio najmlađi od trojice sinova te da je do sada bio nekoliko puta hospitaliziran i od prije poznat policiji zbog nasilnog ponašanja. 

- Šokirani smo, obitelj je, koliko znam, uvijek bila na mjestu, ne znamo što se dogodilo - rekla je mještanka Šarengrada.

Mještani otkrivaju i kako muž B.D. radi kao vodoinstalater, te za njega imaju samo riječi hvale. Ubijena žena je radila u Šarengradu u projektu 'Zaželi' u kojemu žene iz projekta najčešće skrbe za starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju.

Ključne riječi

Komentara 4

OC
OCB
20:31 30.04.2021.

Zašto se stalno ponavlja da je netko od prije poznat policiji.? Zašto "policiji poznati" ne budu pravodobno sankcionirani?

Avatar horuk
horuk
20:45 30.04.2021.

Pajser, ne daje naslutiti dobro. Ima i drugih koji su pajserom cinili zlocine. Samo se prebaci u ljevicu i vec je "ugledni drug" i moze preuzeti strancicu.

K0
Konjina2.0
19:51 30.04.2021.

Bio je miran i povučen dečko...uvijek pozdravi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije