Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠAN ZLOČIN

Krvoproliće kod Iloka: Mladić (27) ubio majku, pronašli ga u kafiću s krvavim pajserom

Šarengrad: Mladić u selu između Iloka i Vukovara ubio majku
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
29.04.2021.
u 21:36

Ubojstvo je potvrdila i policija navodeći kako se isto dogodilo na terasi obiteljske kuće kada je 27-godišnjak metalnim predmetom usmrtio 56-godišnjakinju

U Šarengradu, nedaleko od Iloka, večeras je oko 19 sati 27-godišnji muškarac ubio svoju majku. Kako neslužbeno doznajemo radi se o I.D. koji je od ranije poznat policiji i koji je bio i pritvaran.

Navodno kako je majku ubio s više udaraca pajserom. Potom je se udaljio u nepoznatom smjeru poslije čega je i policija krenula u potragu za njim. Ubrzo je i uhićen i to, kako nam kažu mještani Šarengrada, u obližnjem selu Bapska gdje je sjedio u kafiću i uz sebe imao krvavi pajser.

Za sada se ne zna motiv ubojstva, a nad 27-godišnjakom se provodi kriminalističko istraživanje. 

 

Ubojstvo je potvrdila i PU Vukovarsko – srijemske navodeći kako se isto dogodilo na terasi obiteljske kuće kada je 27-godišnjak metalnim predmetom usmrtio 56-godišnjakinju.

- Odmah je intervenirala hitna medicinska pomoć, a nadležni liječnik je potvrdio smrt 56-godišnjakinje. Počinitelj je pobjegao s mjesta događaja, no policija je brzo pronašla 27-godišnjaka te je isti priveden u nadležnu policijsku postaju. Na mjestu događaja se provodi očevid, izvijestila je policija.

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:44 29.04.2021.

Što se to događa? Uvijek sam se zgražao nad Amerikancima, a sada smo polagano mi na njihovoj razini. Čemu takvo nasilje? Vlastitu majku ?

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:51 29.04.2021.

Domaći autohtoni seljačić, biće mu pok mater nešto pametno rekla npr nema sine kruva bez motike para nemamo mora se nešto u životu radit i eto belaja.

DU
Deleted user
21:53 29.04.2021.

Takvom treba smrtna kazna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije