Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMET PREUSMJEREN ZBOG RADOVA

Mještani Kokorića ne žele promet preko svog naselja, prijete blokadom ceste

Hrvatska vojska započela s inženjerijskim radovima u Kokorićima
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
21.02.2022.
u 17:11

Smatraju kako su Hrvatske ceste imale i drugih opcija, nekoliko kilometara između Ravče i Vrgorca može se prijeći i autoputom, a i jednotračno cestom na kojoj se obavljaju radovi

Mještani Kokorića kraj Vrgorca bune se zbog radova na cesti Vrgorac - Račva zbog čega je cjelokupan promet preusmjeren zaobilazno preko njihovog naselja. 

Ako se nešto ubrzo ne prokijeni, prijete prosvjedima i blokadom prometnice. 

Mještani smatraju kako je cesta kroz njihovo selo neprikladna da mjesecima zamjenuje državnu cestu, piše HRT. 

Smatraju kako su Hrvatske ceste imale i drugih opcija, nekoliko kilometara između Ravče i Vrgorca može se prijeći i autoputom, a i jednotračno cestom na kojoj se obavljaju radovi.

- Jedan trak može biti slobodan i neka se tu prometuje, malo sporije, ali sigurnije, neću da se vozi ovom brzinom jer je prevelika nizbrdica, prevelika inercija i težina vozila koja gura samo vozilo, a ima ih sedamdeset posto neispravnih - kazao je predsjednik Mjesnog odbora Kokorići Tomislav Pervan. 

- Najbolje bi bilo da se promet okrene na autocestu, i ovamo se stave semafori i što je rekao Mićo da to ide malo sporije ali sigurnije, a ovako već u četiri, pet dana, tu su bile već tri prometne nezgode, umalo momak nije poginuo - kaže pak Mario Klinac. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:07 21.02.2022.

Može se prijeći autoputom ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije