Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sekundarne sirovine
Povratak na članak

Mještani Donje Dubrave spremni su organizirati i straže!

Policija je uvela videonadzor u Kotoribi, Donjoj Dubravi i Donjem Vidovcu. Kradu se kabeli, žljebovi na kućama, šahtovi i metalne lovačke čeke

Komentari 1

AI
Ante III
09:32 19.10.2010.

Koji donese saht na prodaju zavezat oko vrata i poslat po Dravi doli. Ovim kradama se mora stati na kraj.Ili ce se dogodit zlo.netko ce nekog ubit.pa ljudi nisu vise sigurni na vastitom dvoristu od tih Roma.A tu je u prvom redu kriva politika (adz i njihovi glasovi nac.manjina) o donosenju zakona i sudstvo a vece ovlasti policije.Ti uhvatis romica kak ti nekaj krade i nesmes ga istuc jer ce te tuzit u Straßburgu.Steta kaj nije bil Paraga za vrijeme rata bar dvije godine na vlasti. Iz svih krajeva bivse Juge su se doselili kak Rode v Medimurje.DOSTA tolerancije svaki mora odgovart za kazneni preksaj.A njih najvise boli kad mu ukines socijalu, i dobro premlatis kad ga uhvatis u kradi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.