Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Mjesec dana uoči vjenčanja rezervirali su apartman u Hrvatskoj, a onda im je stigla poruka...

Kupili smo crveni balon za vjenčanje. Čak ga nismo mislili ni pustiti u zrak te večeri, no kada je tijekom noći bio napunjen helijem, odlučili smo napisati poruku za onoga tko ga možda pronađe, naveli su mladenci iz Njemačke
16. rujna 2019. u 14:00 1 komentara 15224 prikaza
Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Pomalo neobična priča o balonu koji je preletio Europu i spustio se u more nedaleko od Lopara oduševila je mještane. A sve je počelo na vjenčanju Sabine i Ronnyja u Njemačkoj kod Nümberga.

vjenčanje 'OSVETILA MU SE' Kum na vjenčanju doznao da je zapravo stigao na - svoju svadbu

– Kupili smo crveni balon za vjenčanje. Čak ga nismo mislili ni pustiti u zrak te večeri, no kada je tijekom noći bio napunjen helijem, odlučili smo napisati poruku za onoga tko ga možda pronađe. I tada smo ga pustili u zrak, oko 23 sata – rekao je Ronny Miehautsch za HRT.

Naime, Sabina i Ronny mjesec dana uoči vjenčanja upravo su u Loparu rezervirali apartman za medeni mjesec, a onda su dobili poruku da je balon nađen u moru nedaleko od Lopara kod Raba.

– Kada smo dobili poruku da je pronađen u Loparu, iznenađenju nije bilo kraja. Nije nam bilo ni na kraj pameti da će balon doletjeti upravo do destinacije koju smo rezervirali za medeni mjesec – kaže Sabina Miehautsch.

Vrlo smiješno Lude priče s vjenčanja: 'Majka mladenke se napila i pomokrila pa su je morali premjestiti u krevet'

Mladen Škapul, koji godinama vodi ronilački centar Moby Dick, balon je ga uočio u moru. Kada su im se javili iz Lopara, Sabina i Ronny bili su oduševljeni.

Pravo čudo, nitko to ne može objasniti... Kako je maleni crveni balon u samo 13 sati preletio gotovo 1000 kilometara i sletio kod Golog otoka? – pita Marin Mušćo, direktor TZ Lopar. Sabina i Ronny uživaju na moru obilazeći pješčane plaže Lopara i okolne otoke.

Video: Vjenčanje – Nastao kaos nakon što je mladenka bacila buket

Koronavirus u Velikoj Britaniji
ŠTO KAŽU ZVIJEZDE?
Astrologinja koja je predvidjela koronavirus otkriva što nas čeka u idućim mjesecima
Renault Clio LPG
NEOČEKIVANA AVANTURA
Kako je jedan običan Clio završio na neobičnom mjestu