Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prodavala je imanje

Misteriozna smrt bogate žene u Pakracu: Pronašli su je s ozlijeđenom glavom

Duško Jaramaz/PIXSELL
15.09.2017.
u 22:56

Ubijena žena je Blaška Skender, rođena u makedonskom Kumanovu, a bila je u braku sa Zvonkom Skenderom koji je 2001. godine umru u Njemačkoj.

Misteriozna smrt 68-godišnje žene pronađene u nedjelju na imanju blizu Pakraca još nije riješena. 

Kada su policija i vatrogasci u nedjelju provalili u veću kuću na imanju ženu nisu pronašli, ali su pronašli ključ od druge kuće. U dnevnom boravku manje kuće su pronašli mrtvu ženu a, kako pišu 24 sata, imala je napuklu lubanju i ozlijeđena joj je šaka. 

Prodavala je imanje

Ubijena žena je Blaška Skender, rođena u makedonskom Kumanovu, a bila je u braku sa Zvonkom Skenderom koji je 2001. godine umru u Njemačkoj.  U Županijskom državnom odvjetništvu još uvijek ne otkrivaju nikakve detalje iz istrage.

Među stanovništvom pakračkog kraja spominje se da bi motiv ubojstva moglo biti koristoljublje, jer je Blaška Skender nedavno objavila oglas u kojem je imanje prodavala za 650 tisuća eura. 

Komentara 4

DU
Deleted user
23:43 15.09.2017.

Joj Ivica Kristović dajte nek vam Večernjak kupi onaj pravopis i gramatiku pa provjerite zamjenice i padeže! Ozljeđujete hrvatski jezik.

JO
jozomeda
12:03 16.09.2017.

prva i druga žena ,zbog imanja.

Avatar El Indio
El Indio
08:19 16.09.2017.

Mutni poslovi, da je sirotinja stradala odma bi pocinitelja pronasla, kako je bogata to ostaje misterija, sam bog zna sta je bilo, imas na njuskalu i jeftinija imanja blizu gospodarski razvijenijih gradova pa ne mogu da prodaju, zato sto nemaa zainteresiranih a tek tamo u Pakracu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije