Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbena legenda

Mišo na 70. rođendan: Slab sam, nemam apetit i šumi mi u glavi

mišo kovač (1)
Foto: Martina Popovčić/PIXSELL
1/5
16.07.2011.
u 22:00

Umjesto slavlja, sve je bilo u stanju pripravnosti za njegov mogući povratak u bolnicu

– Nisam dobro. Boli me rana u donjem dijelu šava, curi mi rana na tom mjestu i ne mogu stajati na nogama. Slab sam, nemam apetit i šumi mi opet u glavi. Bojim se da ću opet morati u bolnicu – jedva razumljivim glasom rekao nam je Mišo Kovač na svoj 70. rođendan i zahvalio se na cvijeću koje smo mu uime Večernjaka donijeli – buket suncokreta koji su simbol života.

Pjevačku legendu koja se nakon 31 dana u bolnici sada oporavlja kod kuće od operacije srca, kao i nedavne operacije živca iza uha, posjetili su u subotu samo još punica i šogor jer je kći Ivana imala prvi ovoljetni koncert u okolici Dubrovnika.

U subotu je, naime, sve bilo u stanju pripravnosti, kako u bolnici Sv Duh, tako i u Mišinu domu, da ga se – ako bi mu se stanje dalje pogoršavalo – opet hospitalizira.

Docent Galić iz bolnice Sv. Duh, koji mu je ugradio prva dva stenta, zvao ga je svakih sat vremena da provjeri kako je, jer se čekalo da se Mišin kardiokirurg iz KBC-a Rebro, docent Ćorić, koji mu je pak izveo posljednju, vrlo složenu operaciju srca, u nedjelju vrati s godišnjeg odmora.

Iscrpljen od čak tri zahvata u vrlo kratko vrijeme, Mišo je, naime, uz propisano strogo mirovanje i njegu njegove brižne supruge Lidije čekao da mu zarastu rane i svi šavovi kako bi mogao na rehabilitaciju u toplice. Međutim, prije dva dana počeo je opet osjećati bolove i veliku slabost. No liječnici se nadaju da je to možda i od velikih vrućina ili eventualne infekcije rane, što će pokazati nedjeljni pregled u KBC-u Rebro.

A još dan prije Mišo nam je ispričao kako se tek sada, u njegovoj bolesti, vidjelo tko su mu pravi prijatelji.

– Za razliku od Keruma, koji mi je preko svog bliskog suradnika Damira Karamana poručio kako u Split mogu doći samo kao turist, a da ću tamo pjevati samo kad on to dopusti, Zdravko Mamić opet se pokazao kao veliki čovjek i gospodin. Uz Milana Bandića i šibenskog gradonačelnika Antu Županovića, Mamić je ispao velika ljudina. Dolazio mi je stalno u bolnicu i rekao da će mi za povratak na scenu dati stadion na Maksimiru – rekao nam je Mišo, procjenjujući da će mu za potpuni oporavak trebati bar pet mjeseci.

Ključne riječi

Komentara 15

OL
olja
17:54 18.07.2011.

Ovi klinci danas ne znaju ko je u bivšoj jugi bio Mišo Kovač....bio je car i svi su ga voleli ili voljeli kako god....

MA
mamba64
23:54 18.07.2011.

Mišo je pokvarenjak ka i oni koji ga obožavaju.Oni koji tvrdu da je legenda su drogaši nepismeni.

KU
kumpare
08:44 17.07.2011.

Mišo je ljudina, a Mamić i Kerum mogu ga samo u šup**poljubit....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije