Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako su se otkrili

Mislili su da nitko ne zna što rade, policija ih uhvatila zbog ovog prizora

Krov bez snijega otkrio plantažu marihuane
Foto: Twitter
13.02.2015.
u 09:10

Dok je na krovovima svih kuća u jednom susjedstvu u nizozemskom Haarlemu bilo snijega, jedna se isticala svojim 'čistim' krovom

Nizozemska policija pronašla je idealan način za otkrivanje ilegalnih farmi marihuane, no on funkcionira samo dok je snijega na krovovima. Naime, dok je na krovovima svih kuća u jednom susjedstvu u nizozemskom Haarlemu bilo snijega, jedna se isticala svojim "čistim" krovom.

Pokazalo se da su je u stanu ispod tog krova bila plantaža marihuane, a snijeg su otopile lampe koje se koriste u te svrhe. Istražitelji su istu metodu upotrijebili i u pronalasku farmi marihuane u Zutphenu, Arnhemu i Amerfoortu.

– Na susjedovom krovu nema snijega? Možete nam anonimno prijaviti sumnju na plantažu marihuane – izvijestila je lokalna policija na svom Twitter profilu uz fotografiju krova bez snijega koji je doveo do otkrića plantaže.

Uzgajanje marihuane u Nizozemskoj je legalno, no uz ograničenje do pet stabljiki po kućanstvu, piše UPI.com.

>> Kažnjen sa 1000 kuna zbog Popaja, Snjeguljice i konoplje

>> Huanito Luksetić: Marihuanu sam uzgajao za liječenje multiple skleroze

>> Otišli u šumu na romantičnu šetnju, nisu očekivali na što će naići

Komentara 14

KO
komentatorxyz
10:20 13.02.2015.

I kod mene je tako, jer sušim meso na tavanu :D Znači mogu očekivati policiju.

QQ
qqq
09:44 13.02.2015.

Ne smiješ više ni potkrovlje bezbrižno zagrijat.

UT
utrna
09:39 13.02.2015.

Ovo je jedna najveca glupost koju moze neko da ispise, to znaci da u toj kuca nije kroviste Izolirano i toplota rastapa snijeg na kuci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije