Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA SUDBINA NAKON PROMETNE NESREĆE
Povratak na članak

Mislili su da je u komi, a 23 je godine ležao nepokretan i pri svijesti

- Vikao sam, ali ništa se nije čulo - ispričao je Rob Houben kako se osjećao nakon što se probudio poslije prometne nesreće i shvatio da je ostao nepokretan dok je liječnička dijagnoza bila koma.

Komentari 7

MM
Mladen Miletić
11:52 23.11.2009.

Živa istina, jednom prilikom sam rekao ženi ako se meni dogodi koma treči dan ištekaj me iz struje neču tako da budem. Ne ja to neču moraš ja nemam problema sa tim dajem napismeno, a ako zatreba tebi ja ču ču tebe ištekati iz struje bez problema; samo ti lijepo ostavi moj šteker i struju na miru !

VL
MM
Mladen Miletić
11:27 23.11.2009.

Horor, spada u nastrašnije doživljaje koje se mogu dogoditi ljudima i tko zna kolikima se dešavalo...

VL
OB
-obrisani-
03:43 24.11.2009.

ti \'lijecnici\" pojma nemaju kako USTVARI nasa svijest funkcionira..........Pored toga poznati su mnogi slucajevi gdje su kirurzi operirali ljude pod narkozom ali oni su bili potpuno svijesni ,osjecali svaki rez noza i pretrpili uzasne bolove

VL
VI
viviann
12:24 23.11.2009.

ne kužim zašto je ovaj mister x pobrao toliko negativnih bodova, pa zamisli užas da godinama ležiš pri svijesti a potpuno nepokretan..prestrašno.

VL
XY
xychhr200
12:25 23.11.2009.

Tim mesarima se doista ne smije vjerovati... non -stop prave rigorozne greške, a normalan, neuk narod to jednostavno ne može kontrolirati. Dakle narodu ne preostaje ništa drugo nego i dalje plačati basnoslovne premije za zdravstvene usluge - koje to uu stvari nisu. Žalosno do neba i nazad..!!!

VL
Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
13:18 23.11.2009.

slažem se s prvim komentarom mistera1x5, da je to jedan od potencijalno najstrašnijih događaja... a što se tiče lječnika, imam prilične dubioze, ne bih ih generalno osuđivao, tko zna kakva je bila tehnologija prije 23 godine, ni CT-a, ni MR-a, ni kompjutera...

VL
OB
-obrisani-
13:23 23.11.2009.

Siguran sam da admin nema pisu kad ga istina toliko boli!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.