Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ NEW YORKA ZA VEČERNJI
Povratak na članak

Amerika je mislila da je pobijedila. Onda su 11. rujna pogledali ostatak svijeta

Nakon 11. rujna obični su građani počeli razmišljati o dijelovima svijeta o kojima nikada nisu razmišljali. Amerikanci su postali ciničniji i manje idealistični. Mnogi su političari zauzeli pozicije jastrebova, kaže Court

Komentari 10

Avatar Sidewinder
Sidewinder
20:24 11.09.2021.

11/9 su inscenirale Ruske tajne službe.

VL
DU
Deleted user
22:56 11.09.2021.

Od 50 (pedeset) tisuća uposlenih u Wtc,i još desetke tisuća posjetitelja, poginulo je oko tri tisuće ljudi. 47000 ih se spasilo.

VL
DU
Deleted user
22:56 11.09.2021.

Od 50 (pedeset) tisuća uposlenih u Wtc,i još desetke tisuća posjetitelja, poginulo je oko tri tisuće ljudi. 47000 ih se spasilo.

VL
SI
sisavac
17:58 12.09.2021.

Zašto nas maltretirate već danima da vijestima o indijancima? Kao da nas jako diraju žrtve naroda koji muči cijeli svijet, koji ubija tuđe političare jer im ne pašu, narod koji se svakog dana međusobno kolje po ulicama, narod kojeg samo u zatvorima ima preko 7 milijuna, narod koji je održavao borbe u boksu i to nazivao svjetskim prvacima.. Razorilo irak, koji om nije ništa skrivio, razorili i libiju, također nevinu. Uništili afganistan, koji ništa sa rušenjem zgrada nije imao. Sjedište aq je bilo i ostalo u pakistanu, to dirali nisu. Kako su 3 sata od napada znali organizaciju i izvršitelje napada? Ni danas nisu predočili ni jedan dokaz. Dokaz, ne insinuacije i konstrukcije. Zar mislite da su 15 godina držali ljude u guantanamu jer su imali dokaze? Nisu i nemaju ih. Zašto ih nisu doveli u ameriku? Jer bi imali pravo na odvjetnika. Ovako se iživljavaju. Ali račun su dobili. I još će im stizati desetljećima. Ugled ionak nikad nisu imali.

VL
MA
Marsi
16:10 11.09.2021.

Zna se tko je to orkestrirao, oni ciji se etnicitet ne smije spominjati. A sto se tice gubitnicke Amerike , dajte vec jednom prestanite lupetati. Ta Amerika ima 750 vojnih baza sirom svijeta, Rusija jednu a Kina niti jednu...

VL
DU
Deleted user
18:48 11.09.2021.

Naj lošiji predsjednik u povijesti biden vrtni patuljak

VL
Avatar Naravno
Naravno
20:48 11.09.2021.

DVE DECENIJE posle 11. septembra gospodari novca prešli na rat virusom i vakcinom elegram Pošto je zvanična verzija 11. septembra 2001. ostala jedina priznata od strane vlada i glavnih medija, pristupljeno je novim akcijama. Ovoga puta, one obuhvataju celu planetu...

VL
Avatar Naravno
Naravno
20:54 11.09.2021.

Posebnu priču predstavlja rušenje treće zgrade, koje je, navodno, usledilo zbog požara izazvanog prethodnim eksplozijama. Stručnjaci za rušenje zgrada, međutim, odmah su prepoznali da je izvedena implozija kakve se koriste pri demoliranju velikih objekata. Jedan od tih stručnjaka, Holanđanin koji na videu objašnjava zašto se odmah vidi da je ta zgrada srušena dinamitom, tri dana posle njegovog objavljivanja doživeo je saobraćajnu nesreću u kojoj je izgubio život.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.