Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća hrvata u italiji
Povratak na članak

'Mislila sam da nitko nije preživio. Bus se počeo tresti i škripati'

Pomorac Matijas Grbavac na put u Rim krenuo je s djevojkom Barbarom Roso. Nedavno se vratio s broda... Oboje su iz Trpnja na Pelješcu. Matijas je bio pomorac, a Barbara je studentica na Hotelijerskom fakultetu.

Komentari 6

GL
gigi.lamorozo.9
08:19 02.05.2014.

Saka riječ osim tragedija tu je suvišna.Nažalost takve se nesreće dešavaju baš sa busevima i hvala dragom bogu da nije više ljudi poginulo ili teže nastradalo,obitelji poginulog mladića moja iskrena sućut.

VL
SC
schteff
11:08 02.05.2014.

darko tours ??? koliko je vozač vozio prije nesreče ????

VL
OB
Objektivno...
14:03 03.05.2014.

Šta kaže feršo?

VL
DE
denis12345
22:58 01.05.2014.

Tragedija, ali novine ne bi smjele takve stvari eksploatirati. Imate li možda još kakvih privatnih slika da ih vidi cijela Hrvatska?

VL
MI
miko2312
22:14 01.05.2014.

a najaca mi ova likusa, koja je bila u busu, u bolnici cekamo informacije, i dosli o5 s busom po njih i opet u nocnu voznju i to joj se ne svidja, pa jbt sta bi ti da ti posalju limuzinu 12 metara dugacku da se mos rasirit koliko hoces??? ak ti se ne svidja nek te tvoja obitelj vozi kuci, bud sretna jer je agencija organizirala odmah prjevoz kuci, i rade sve sto je u njihovoj moci, a jbt koji ljudi, autobus doso po njih za kuci i to se njoj ne svidja, mozda os privatni avion da je doso po tebe, vjerovatno ta agencija ima samo autobuse tako da ne moze poslat po tebe helikopter ili avion,ak ti se ne svidja idi kuci pjeske il ko sto sam reko nek te tvoja obitelj vozi kuci, sucut obitelji poginulog, i kud bas navraga i on pogine, svi prezivise on pogine a jbt :((( strasno, bas me zanima uzrok nesrece, vjerovatno neki kvar na busu, tako se znaju desiti kvarovi na novim autobusima.....sva sreca pa se desilo u italiji, oni ce bar istrazit nesrecu i nece lagat o uzrcima nesrece, kao sto bi ovi kod nas u hr vjerovatno smuljali :(((

VL
DU
Deleted user
22:05 01.05.2014.

Oslobodi nas Bože od svega zla koje nas može zadesiti u idućih mjeses dana. Ova slika sa ovo dvoje mladih djeluje mi kao reklama za dobar bordel, a ne kao ilustracija za takav strašan događaj. Apage Satanas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.