Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O čemu je riječ

Mislila je da je na tavanu otkrila nešto strašno, ali internet ju je ismijao

tavan
Foto: Getty Images
27.09.2018.
u 16:28

Otkriće ih je zabrinulo u toj mjeri da su pozvali policiju, koja im je rekla da to nije slučaj za njih

Majka dvoje djece iz Engleske ismijana je na internetu nakon što je zvala policiju misleći da je na tavanu pronašla dijelove tijela, za koje mnogi tvrde da je zapravo - svjetiljka.

Kayleigh Ratcliffe iz Systona i njezin suprug James, oboje 31-godišnjaci, rekli su im je sadržaj boce koju su otkrili djelovao poput oka ili komada mesa, piše Mirror. Kayleigh je usto rekla da je to samo posljednji u nizu paranormalnih događaja u njihovoj kući, uključujući svjetla koja trepere i neobičnu prisutnost u praznim sobama, što god to značilo.

U svakom slučaju, otkriće ih je zabrinulo u toj mjeri da su pozvali policiju, koja im je rekla da to nije slučaj za njih. Kayleigh tvrdi da su joj policajci rekli da je vjerojatno riječ o znanstvenom eksperimentu te da bi predmet trebala baciti.

Kayleigh je potom objavila fotke na internetu pitajući ljude što bi to moglo biti, a brojni komentatori su je ismijali objašnjavajući joj kako je riječ o običnoj svjetiljci (tzv. lava lamp) čiji se sadržaj stvrdnuo.

- Ako si mislila da je riječ o dijelu tijela, zašto si ga dirala i fotografirala? - bilo je jedno od pitanja.

Kayleigh sve to nije baš previše uvjerilo pa tvrdi da ju je kontaktirala vještica koja joj je rekla da je riječ o ukletoj staklenci koja će nekome nanijeti štetu. Hm...

- Ne kažemo da to nije svjetiljka. Mogla bi biti. Ali na vrhu pluta nešto što izgleda kao oko - tako je čudno. Tko zna što je to. Da budem iskrena, djeluje čudnije uživo nego na fotografijama - rekla je Kayleigh, dodajući da otkriće izgleda jako "znanstveno", poput nečega iz laboratorija.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 2

IV
ivica.vranjic
21:18 27.09.2018.

Smečernjak

DU
Deleted user
17:17 27.09.2018.

super, glavno da ju je INTERNET ismijao...kad ovako nesto procitam jos vise zalim za hitlerom, staljinom, mao ce tungom, pol potom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije