Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natjecanje ljepote

Misica šetala s krunom od perja na glavi, no ovakvu opasnu nezgodu nitko nije očekivao

misica u vatri
Foto: Screenshot YouTube
1/3
18.01.2018.
u 10:47

Izbor za miss u El Salvadoru pošao je po krivu, a za sve su krive baklje koje su bile na pozornici

Svi koji misle kako je lako natjecati se na izborima ljepote jer za takvo natjecanje nisu potrebne prevelike vještine, varaju se.

Svjedoci smo brojnih nezgoda ljepotica na pozornici, no ono što se dogodilo na natjecanju ljepote u El Salvadoru, uistinu se rijetko viđa.

Natjecateljica je na sebi imala kostim Kraljice žetve s ogromnom krunom od perja na glavi dok je na pozornici stajao i muškarac s bakljama.

Kada je prolazila kraj njega vatra s baklje zahvatila je perje na kruni natjecateljice, no ona to uopće nije primijetila dok se svi nisu sletjeli oko nje.

Vatra se velikom brzinom počela širiti, no brzom reakcijom uspjeli su je ugasiti te je djevojka, srećom, prošla bez ozljeda.

Pogledajte i galeriju: Vruće izdanje: Jedna od najboljih tenisačica pozirala bez gaćica!

misica u vatri
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije