Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav gaf

Misica zavodljivo hodala pokraj bazena pa se osramotila ovim pokretom

misica
Foto: Screenshot
1/2
26.09.2017.
u 08:46

Pilar Magro natjecala se za titulu Miss Universe Španjolske, no onda je doživjela nezgodu zbog koje je možda i ostala bez nje

Ni jedan posao nije lak pa ni onaj natjecateljica za miss. Dokazala je to Pilar Magro, djevojka koja se natjecala za Miss Universe Španjolske kada je doživjela nezgodu koja se velikom brzinom proširila internetom.

Djevojka je predstavljala španjolsku centralnu pokrajinu Caceres, a natjecateljice su pozirale uz bazen kada joj je dogodilo nešto što nije očekivala.

Kada je hodala pokraj bazena, pokušala se zavodljivo zavrtjeti, no spotaknula se na vlastitu nogu pa je završila ravno u bazenu.

Srećom, djevojka zna plivati pa je brzo izašla iz bazena i jedno vrijeme samo sjedila na rubu kako bi došla k sebi.

Ova nezgoda možda ju je koštala i titule koju je na kraju osvojila Sofia del Prado koja će Španjolsku predstavljati na svjetskom izboru za Miss Universe.

misica
1/4
Ključne riječi

Komentara 4

OK
okvarbudovič
09:30 26.09.2017.

dobro da se nije ukakila.

Avatar ucjena
ucjena
09:40 26.09.2017.

Sta bi netko rkao, tjelo da, a pamet jedeš!

Avatar mama mia
mama mia
10:21 26.09.2017.

To su ti te ljepotice starlete i kako se već sve nezovu imali smo priliku neki dan vidjet i naše starlete i starletice one što potječu sa kamenjara svjetske poznate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije