Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA PREDSJEDNIŠTVA
Povratak na članak

Mišić i Martinović izbačeni iz stranke Promijenimo Hrvatsku

Ne mogu više dopustiti da bilo tko u Saboru glasuje u suprotnosti s odlukama predsjedništva Promijenimo Hrvatsku, stoji u priopćenju.

Komentari 110

LK
lomas.kusic
11:02 31.10.2017.

Koja ste vi stranka?Nisam ni znao da postojite.O kakvom vi povjerenju biraca trabunjate.Sto ste vi?Bivsi mostovci,zivi zid ili...

VL
VI
viluk007
11:16 31.10.2017.

čuj predsjednika veli da oni u stranci njeguju različitosti mišljenja pa onda od tri svoja zastupnika dvojicu izbace zbog različitog mišljenja da poštujete mišljenje većine izbacili bi onog jednog no vi ste izgleda fašistoidni kao i sdp

VL
BE
BeroII
11:25 31.10.2017.

Stranka ? ? ? ? Hoooohahahahaha. Pa tko ste vi i čiji ste vi "podrepak" ? SDP-ov najvjerojatnije, jer samo su oni skupljali smeće sa ceste, a u cilju da pokušaju dograbiti vlast. I to bez obzira što te "strančice"čice" nisu uspjeli skupiti niti minimum broja glasova. A vidi se i da su partijski podrepak jer imaju upravo njihovu "filozofiju " postojanja, svi moraju misliti partijskom glavom a nipošto svojom. Ali, kada se radi o partiji i njenim "varijantima",ništa nije za čuditi.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
11:03 31.10.2017.

stranka tipa "Promijenimo stanje džepova u pune"

VL
Avatar puky
puky
11:28 31.10.2017.

Sunce ti žarko pa koliko ih je ostalo sad kad su izbacili dvojicu? Koliko vidim samo profesor_balegar lovrinović. Taj jedino hoće guvernera HNB-a sobom promijeniti a za Hrvatsku ga boli kara.

VL
KU
kupatilo
11:59 31.10.2017.

Promjenimo Lovrinovica!Nemoguce!Covjek zeli biti guverner?Bice isto kad ija?A nedaj boze da budemo ikad ni on ni ja.Al on ima ipak sansu sa zivim zidom a ja ne jer podupirem zakon a ne bezakonje.Koje digao kredit ima da vrati jer ijasam svoj.Koje upao u dugove ima da plati jer sam je kriv.Pohlepa je pojela ljude pa umjesto u napredak oni kredite slupali u terence i stanove za ljubavnice.To necu da placam ja.Neka izvole platiti svoje prohtjeve.Jedina moja zamjerka je previse socijale a radne snage nemamo.Bar 20% su radno sposobni ali zasto bi radili kad vise dobiju socijale.Prijedlog;povecati placu a smanjiti socialu i dupla korist.Imamo radnu snagu i manje tereta drustvu.Iz iskustva govorim ne iz ljubomore.Moje zene brat mađu od mene daleko mlađi a spava po cijele dane i ima vecu socijalu dva puta nego ja mirovinu.A ja moram uz mirovinu dodatno raditi da prezivim.Nije ljubomora ali je nepravedno.Dobiu besplatno udzbenike djecije doplatke jednokratne i besplatno struju i ogrev i sve to kad se sabere ni premijer nema veca primanja.Mismo bolesno drustvo.Ovako se nepotiče rad.Gomilaju se stranke.Jedni stite neradnike drugi zivotinje treci kao fol prirodu i sve s ciljem nerada a lagodng zivota.Primjer zivi zid.Nevjerujem dasu podstanari nijedan.Stite kao iseljavanje.Ko od njih ponudi pomoc iseljenom daga primi pa damu vjerujem u iskrenost.Znaci cilj svih je samo nerad.

VL
Avatar southman
southman
11:42 31.10.2017.

Lovrinović se totalno pogubio od kada mu nije uspjelo da se dočepa nekog ministarskog mjesta nakon što su sa MOST-om šurovali u obaranju Karamarka iz vlade !

VL
RE
Rex
11:09 31.10.2017.

To su odpadci ili "abfal"materijal koji se prodaje na odpadu na kile.......nikakva to ozbiljna stranka nije.......cilj i neostvarena zelja je njihovom predsjedniku postati guverner HNB-a........i to je sva priča,a ne borba za boljitak naroda.

VL
MI
Mimizo
11:44 31.10.2017.

ovaj lovrinović me stvarno razočarao mislio sam da je pametan čovjek i ekonomist ali sada je pokazao pravo lice a gosp mišiću i martinoviću kapa do poda pogotovo mišiću pravom dsomoljubu uživam u njegovim izlaganjima u saboru i pozivam ga da pređe u največu HRVATSKU stranku hdz

VL
Avatar Feniks
Feniks
12:10 31.10.2017.

U stranci je ostao samo Lovrinović! Lijepo!

VL
DU
Deleted user
11:25 31.10.2017.

Hajde, da nema te dvojice nitko ne bi ni znao za vas...

VL
FA
fake
11:29 31.10.2017.

Prirepak SDP-a.

VL
DA
damascus
13:04 31.10.2017.

Lovrinović je populist, podosta samouvjeren, lažan u tvrdnjama i željan političke afirmacije, a vidljivo je da se u politici ne snalazi, pa se ponaša kao Pernar, Bulj, gotovo su klonovi. A u argumentaciji kada iznosi svoje teze, postavlja se ultimativno, neuvjerljiv je, vrijeđa. Treba se sjetiti pokušaja rušenja HNB-a, želje da postane guverner. A ne ide mu. Stari komunistički kadar koji ne može prežaliti što je u vrijeme kada je partijski stasao bio premlad za važniju funkciju a danas je je neprihvaćen jer je isprazan i neprihvaćen u akademskoj zajednici kao nedovoljno stručan a previše ambiciozan.

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
12:32 31.10.2017.

Ovaj Lovrinovic je najveca budala na politickoj sceni HR.

VL
DU
Deleted user
14:40 31.10.2017.

E sada je Lovrinović i članstvo i predsjedništvo

VL
NA
navijeke
12:49 31.10.2017.

I tako je stranka "plesala je jedno ljeto" ostala bez dvije trećine članstva. Pitam se s kim će koalirati na slijedećim izborima za predsjednika kućnog savjeta. :)

VL
DU
Deleted user
12:50 31.10.2017.

Isključili su dva člana? Znači ostao je samo predsjednik, te nazovi stranke. Pitanje je da li se on sam slaže sa svojim mišljenjem?

VL
BE
blaz.elrat
11:08 31.10.2017.

Mišić i Martinović su pošteni i pametni ljudi,a Lovrinović i njegova stranka će ionako nestati sa političke scene.

VL
BR
brojevi
18:18 31.10.2017.

Prof. Lovrinoviću vi ste isključiva egocentrična osoba koja izbjegava preuzeti odgovornost rukovođenja, nego kao večina naših "stručnjaka" prodavate naknadnu pamet. Mislim da su Mišiću i Martinoviću dojadila oporbena laprdanja i pametovanja jednog Marasa, Bere, Grmoje, Bulja, Petrova i ostalih gubitnika. Kako to mislite promjeniti Hrvatsku kad ste uz bok ekipe čiji je jedini interes rušenje Vlade.

VL
Avatar dobry
dobry
13:41 31.10.2017.

Mišić i Martinovič, po poštenju, blizu su Sanaderu, Vidoševiću..., a najbliži su SITNOM LOPOVU T. Sauchi....s kim si takav si!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.