Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčen zbog odluke
Povratak na članak

Mirror: Zbog Cameronova ne Europi pada britanska vlada!?

Cameron je loše pregovarao i ovo nije dobar posao za Britaniju, radna mjesta i rast, smatra Clegg

Komentari 40

Avatar bakunjin
bakunjin
23:26 11.12.2011.

Smrt fašizmu uskličnik

VL
DO
DoktorAmer
23:21 11.12.2011.

Konzervativni nationalisti su prisili Camerona na ova glupost. Engleska je daleko premala I ekonomski preslaba da bi mogla solirati I natjecati se sa velikima.

VL
BO
borutkorajze
00:36 12.12.2011.

Marine Le Pen, a ne nikakav Marin. Ili je to bio hrvatski po Vuku?

VL
OB
-obrisani-
22:14 11.12.2011.

kad Bogati pocnu gubit Vlast onda prozivaju na Rat,ahahhahahahah nek posalju sinove u Rat..

VL
SA
Sarmat
22:24 11.12.2011.

Pa normalno da se Cameron usrao da daske i ga se što prije mora smijeniti i smanjiti štetu koju je napravio. Uvijek su engleski političari uspijevali na pregovorima uskočit na stranu većine iako je bila protiv njih samo da ne izgubu vezu u centru događaja i u određenom trenutku opet okrenu tok u svoju korist. Tu bit engleske politike Cameron do danas nije kužio i s time je postao najgori engleski političar ikada.

VL
HA
Haurvatat
22:30 11.12.2011.

Baš to sam ja jučer u podne napisao: --------- 11.12.2011. u 12:23h Haurvatat je napisao/la: Engleski liberali, vođe svijetske masonerije i saveznici camerona, su pošizili na njega jer je kao nijedan engleski političar od elizabete I gurno engelsku u političku nebitnost. Kao što The Sun piše, Cameron nije Winston Churchill. Da podsijetim : WC je uspio mobilizirati cijelu Europu protiv Njemačke, a Cameron je gurnuo cijelu Europu uz Njemačku, a englsku « izolovao ». Zlatno pravilo engleske politike je da se bude uvijek blizu neprijatelja da mu u jednom slabom momentu uvijek možeš zabiti nož u leđa ili ga prijteljski zagrliti i udaviti. Malo je utjehe u tome da se cameron hvalio da su mu nizozemci (engleski agenti) obećali da će štiti njihove interes unutar Euro-zone. Ako ne napravi neko veliko čudo, camerona će što prije smijeniti. A i normalno je da svi srpski posteri šizu jer su englezi kao konstruktori velike srbije jedini garant da ta velika srbija opet postane stvarnost popušili, a engleske marionete Francuzi su promijenili stranu.

VL
OB
-obrisani-
22:39 11.12.2011.

A da su i sami Nijemci izgubili povjerenje u euro, ali i u projekt ujedinjene Europe, pokazuje najnovije, reprezentativno istraživanje javnog mnijenja. Gotovo polovica Nijemaca (46 posto) vjeruje da bi Njemačkoj bilo bolje bez EU. Posebno je velik europesimizam lijevih birača SPD-a (51 posto). ---------------------------------- britanci su rekli NE euniji. toga se onda tribaju i pridrzavat... ovakva eunija je ionako imperijalisticki projekt njemackih desnicara. tribaju stat na balun i cekat razvoj dogadjaja.... nece nista puno izgubit...

VL
RE
@rea
22:46 11.12.2011.

\"..... engleske marionete Francuzi su promijenili stranu.\" ____________ Očigledno, o fr. politici pojma nemaš.

VL
OB
-obrisani-
22:48 11.12.2011.

Cuveni engleski fudbaler Gary Lineker na pitanje sta je za njega football je rekao: \"To je igra sa dva puta po 11 igraca,gdje uvjek na kraju pobijedi Njemacka\" Eh,isto to bi se moglo reci i za ekonomiju.Najvaznije je to sto Nijemci nikada nisu imali kolonije i bogatili se plackajuci ih kao Englezi,Nizozemci,Spanci i ostali,nego su sve stekli svojim radom,disciplinom i pamecu a Englezi su se obogatili pljackom Afrike i Azije ostavljajuci pustos i haos iza sebe zato u tim zemljma je jos uvjek siromastvo.Muslimani imaju dobru rijec za to \"Haram\".Engleske su pare cisti haram.Plus su pijanci i ne vole raditi.Bolje da dovedu japance umjesto Camerona da ih disciplinuje,kao sto su doveli Talijane za trenere,da ih nauce kako se igra igra koju su oni izmislili.

VL
OB
-obrisani-
22:59 11.12.2011.

11.12.2011. u 22:48h Metalno Retardiran je napisao/la: Cuveni engleski fudbaler Gary Lineker na pitanje sta je za njega football je rekao: \"To je igra sa dva puta po 11 igraca,gdje uvjek na kraju pobijedi Njemacka\" Eh,isto to bi se moglo reci i za ekonomiju.Najvaznije je to sto Nijemci nikada nisu imali kolonije i bogatili se plackajuci ih kao Englezi,Nizozemci,Spanci i ostali,nego su sve stekli svojim radom,disciplinom i pamecu a Englezi su se ------------------------------------------ a svaka ti dala.....)))) a sta mislis zasto je poceo I svjetski rat?!!!....))) a sta mislis da danasnja eunija ne sluzi zadovoljavanju kolonijalistickih potreba njemacke?!!!....)))

VL
FU
furešta
23:21 11.12.2011.

Ulazimo u intersantno razdoblje. Nema više gnjilih kompromisa, dugih pregovora i fine diplomacije. Merkel & Sarkozy spašavaju Euro ako ga se spasit da. Sa englezima se više ne zayebavaju, ako sabotiraju stvaraju paralelne strukture unutar EU, tako da mogu i bez EU funkcionirati. Prva runda je išla Euro-grupi u prilog i englezi šizu. Protiudar je brzo za očekivati, ovo je rat, bit že žešće, a Engleska treba novog stratega, Cameron je totalno zaglibio, pokazao je pravu a ružnu stranu Albiona koje se dugo uspiješno skrivalo. Sve visi na niti.

VL
Avatar bakunjin
bakunjin
23:21 11.12.2011.

Za dan, za dva, za tri, za mjesec ili četiri CXRKNUT će sve što se na neoliberalizmu temelji! Ljudi probudite se! Ima života bez neoliberalizma, ima života bez profita i bez ropstva. Smrt neoliberalizmu, smrt fašizmu.

VL
HA
Haurvatat
23:23 11.12.2011.

Njemački autor Wolfgag Eggert (Israels Geheimvatikan) je otkrio da judejska sekta „Chassidim“ sa velikim utjecajem u Washingtonu, Georg Bush im je bio sluga, sprema preuzimanje svijetske vlasti 2016/2017 kada bi trebao stolovati židovski mesija. Zato im se žuri da rušee pomoću City of London-a, Wall street-a i masona uopće sve valde i sisteme. Nakon izazvanog 3. Svjetskog rata u kojim će pogotvo biti žrtvovan Israel svom bogu Jahve-u, će doći od Jahve krunjen mesija i preuzeti vladavinu zemljom. Uništenje Isreala, znači svog jadnog naroda u svetoj zemlji, je cijena koji moraju platiti. Eggert navodi da su se judejski finacijski moćnici osigurali od sigurnog 3. Svjetskog rata utoliko pošto su već pokupovali pola Patagonije, jer su za južni dio Južne Amerike odlučili da sigurno neće biti atomskog rata.

VL
Avatar bakunjin
bakunjin
23:25 11.12.2011.

Smrt fašizmu točka

VL
OB
-obrisani-
23:26 11.12.2011.

11.12.2011. u 23:23h Haurvatat je napisao/la: Njemački autor Wolfgag Eggert (Israels Geheimvatikan) je otkrio da judejska sekta „Chassidim“ sa velikim utjecajem u Washingtonu, Georg Bush im je bio sluga, sprema preuzimanje svijetske vlasti 2016/2017 kada bi trebao stolovati židovski mesija. Zato im se žuri da ruše pomoću City of London-a, Wall street-a i masona uopće sve valde i sisteme. Nakon izazvanog 3. Svjetskog rata u kojim će -------------------------------- a sto je ova tvoja fas*sticka propaganda bolja od britanske?!!!!....)))

VL
OB
-obrisani-
23:38 11.12.2011.

disarrayST I Prvi Drugi Svjetski Rat Njemacka je izgubila i inije imala vremena da opljacka nikoga cak je mala ogromne reparacije odstete,koje je sve platila a,plus je digla zemlju i pepela.A ako mislis poceti pricu o logorima i holakustu,ja odustajemm jer to,nema nikakve veze sa danasnjicom i vise je otrcano.A oni zaposlajvaju sigurni jedno milion radnika iz svih drzava ex-Yu i valjda im treba biti zahvalan za to

VL
OB
-obrisani-
23:57 11.12.2011.

11.12.2011. u 23:26h disarrayST je napisao/la: +++++++++++ A što si ti ? Pobornik anticivilizacije zla koja želi ovladati svima i imati nas sve za robove? Trenutno postoji samo jedan ultraradikalni fašizam.gori od svih prethodnih.Sve ratove u ovom stoljeću izazvali suu kriminalci iz londonskog City-ja i Wall Streeta.Za njih je ubijanje i pljačkanje najisplativiji biznis. I dobro ti je rekao :Smrt cionacizmu ,Sloboda narodima Svijeta !!

VL
UK
Ugo Kajvez
00:12 12.12.2011.

A da se veli zašto se britanci rekli ne ?? ................. . Francuzi i njemci su im htijeli nabiti porez na financijske transakcije, a to bi dugoročno sigurno uništilo london kao jedno od financijskih središta svijeta ....... . Iako jee Cameron mogao bolje ispregovarati problem i zaštitii london, - nije, ... i sad će ostatale zemlje EU raditi protiv britanije što će britance (građane) još više gurati prema referendumu za IZLAZAK velike britanije iz EU-a ........ Vjerojatno gledamo početak kraja EU-a kakvog poznajemo ..................

VL
UK
Ugo Kajvez
00:13 12.12.2011.

Ding Dong! The Witch is dead. Which old Witch? The Wicked Witch! Ding Dong! The Wicked Witch is dead. Wake up - sleepy head, rub your eyes, get out of bed. Wake up, the Wicked Witch is dead. She\'s gone where the goblins go, Below - below - below. Yo-ho, let\'s open up and sing and ring the bells out. Ding Dong\' the merry-oh, sing it high, sing it low. Let them know The Wicked Witch is dead!

VL
UK
Ugo Kajvez
00:16 12.12.2011.

Dolazak hrvata u brisel ............ . Veli Barroso ...... Ahh, .. Vi ste hrvati !? Dobro došli, .. ali žalim tulum je gotov ... Al, možete ostati i pomoć pospremiti !. .......

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.