Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zloporaba položaja

Miroslavu Miškoviću određen jednomjesečni pritvor

Miroslav Mišković (1)
AFP/Pixsell
14.12.2012.
u 08:06

Osim njega pritvor do trideset dana određen je i njegovu sinu Marku, Mili Đuraškoviću te još četvorici osumnjičenih

Jednom od najbogatijih ljudi u Srbiji Miroslavu Miškoviću određen je jednomjesečni pritvor, javlja RTS. Osim njega pritvor do trideset dana određen i njegovu sinu Marku, Mili Đuraškoviću te još četvorici osumnjičenih. Predrag Filipović pušten je iz pritvora i branit će se sa slobode, a Milutinu Gaševiću i Zoranu Kaitoviću oduzete su putovnice te im je zabranjeno napuštanje boravišta.

Podsjetimo, Miroslav Mišković, Marko Mišković, Milo Đurašković i još sedam osoba privedeni su u srijedu. Sumnjiče se da su zloupotrebom položaja izvlačili novac i imovinu iz privatiziranih cestovnih poduzeća te tako Miroslavu Miškoviću, njegovu sinu Marku i Mili Đuraškoviću pribavili više od 30 milijuna eura.

>> Uhićen zbog 30 milijuna eura: Što sve posjeduje najbogatiji Srbin?

 

Ključne riječi

Komentara 5

PO
portugisac
08:30 14.12.2012.

"Što sve posjeduje naj bogatiji Srbin" ? Vjerojatno ne dovoljno kada je uhapšen.

BU
Bune
09:24 14.12.2012.

"Što sve posjeduje naj bogatiji Hrvat " ? Koliko je plaćao Todorić HDZ u i kako je kupovao hrvatske zakona.

Avatar future Gohan
future Gohan
12:32 14.12.2012.

Di su nam istočne komšije? Ovo je tema za njih, i ne jednom sam napisao da ih ovo treba brinuti, o ovom trebaju pisati, o ovom bi trebali na svojim portalima tražiti.. pa zaboga, oni imaju "specijane" istražitelje, sudije, milicajce, itd, itd.. koji imaju naziv kriminal!! A opet, sad ih ovdje nema, s svojim jedno 50, 60 postova... nema ih!! Ali opet kad se spomene Kosovo, Haag, Oluja.. eto njih s pjenom na ustima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije