Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan Državnosti

Škoro: Vratit ćemo 30. svibnja, vratit ćemo državu Narodu

Miroslav Škoro
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
25.06.2019.
u 12:50

Predsjednički kandidat čestitao je Dan državnosti.

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro na svojoj Facebook stranici čestitao je Dan državnosti.

Osim čestitike pjevač i potencijalni budući predsjednik je najavio promjenu datuma slavljenja Dana državnosti na 30. svibnja.

 - Dragi prijatelji, s radošću vam čestitam Dan državnosti. Iduće godine proslavit ćemo ga zajedno na dan koji je ustanovio prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman, 30. svibnja. Taj dan su nam, kao i puno toga, jednostavno uzeli. Vratit ćemo 30. svibnja kao Dan državnosti, vratit ćemo državu Narodu i ništa nas na tom putu ne može zaustaviti - napisao je Škoro.

Ključne riječi

Komentara 46

KA
kajinx
13:22 25.06.2019.

Škoro je sve uzdrmao. Petokolonaši, JugoslOveni, komunisti i ostali mrzitelji Hrvatske znaju da nemaju šanse protiv Škore.

GO
Gomila
13:49 25.06.2019.

30 svibnja nasj je dan

AV
Avaz
13:41 25.06.2019.

Hrvatska je zrela za promjene i lustraciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije