Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Kovač:
Povratak na članak

'Za Hrvatsku je arbitražni sporazum nevažeći. Nemamo više što objašnjavati'

– Postupak je bio kontaminiran zbog pokušaja prijevare sa slovenske strane – rekao je Kovač

Komentari 13

Avatar Cinco
Cinco
18:52 04.12.2015.

Tehnička vlada već dva dana ni riječi o arbitraži. Zauzeta kupovinom mandata.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
18:48 04.12.2015.

može Pusićka svaki tjedan slati prosvjednu notu nema od toga ništa.treba poslati policiju da ogradu ukloni.gdje je sada dezerter i Ostoja Ranković ? svađali su se s Mađarskom koja je ogradu stavljala na svom teritoriju a popustljivi su Sloveniji koja gradi na našem.

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:50 04.12.2015.

Slovenci vole Hrvatsku, od 2 milijuna Slovenaca dođe ih na Jadran 1.1 milijun, uz granicu sa Hrvatskom živimo kao "braća", ali politika je i na njihovoj strani isto kao i na našoj koja nema veze s mišljenjem naroda..

VL
CR
crocro
05:38 05.12.2015.

Jeste li vi jučer u dnevniku slušali izjavu gospođe Pusić? Kada je istaknula kako će se nastaviti granični spor sa Slovenijom, između opcija koje je nabrojala je i opcija nekog novog arbitražnog postupka. Ja nisam mogao vjerovati ono što sam iz njezinih usta čuo a to je i mogućnost nekog novog arbitražnog postupka. Kako je samo mogla izgovoriti riječi toliko omražene u Hrvatskoj javnosti a to je "arbitražni postupak". Kakav bi to neki novi arbitražni postupak donio pravednu presudu. I sada kada smo uspjeli konačno otkloniti mogućnost nastavka sadašnjeg arbitražnog postupka kojeg Hrvatska ne priznaje zbog "muljaže" slovenaca, gospođa Pusić najavljuje i neku novu mogućnost nekog novog arbitražnog postupka. Umjesto da nema niti teoretske mogućnosti nekog novog arbitražnog postupka već jedino nastavak spora preko međunarodnih sudova pravde, ona ovom mogućnošću ponovo izaziva neki novi ili drugačiji "arbitražni postupak". Zašto se to nama Hrvatima događa da si sami zazivamo novo zlo. Duboko sam razočaran izjavom poštovane gospođe Pusić kada je među više opcija spomeneula i opciju nekog novog arbitražnog postupka, umjesto da izrijekom spominje samo i jedino međunarodne sudove pravde.

VL
DA
dato
23:39 04.12.2015.

'Za Hrvatsku je arbitražni sporazum nevažeći. Nemamo više što objašnjavati' Postupak je bio kontaminiran zbog pokušaja prijevare sa slovenske strane – rekao je Kovač Jako naivno ... vlast vara Hrvate !

VL
Avatar 7Sisak6
7Sisak6
21:01 04.12.2015.

??????? na inicijativu hdz-ea nevjerojatno kako ta kreatura laze...i ne mamo sta razgovarati pa sta si on umislio da je u vladi treba to objaviti na facebooku posto je to sada in u hdz zajednici

VL
ME
Meter
18:49 04.12.2015.

Jaka li tajnika

VL
IS
isuskristkomunist
19:18 04.12.2015.

Lying freak face HDZ monster. Samo pogledajte video u vidite lazljivu facu i cinicni zao osmijeh na kraju. Dokaz da se u HDZu apsolutno nista nije promijenilo od Sanadera. Jos su gori, pokvareniji i korumpiraniji nego sto su bilu. Hrpa lazljivih nastranih kvazi domoljuba imbecila predvodjenih vrhunskim imbecilom zbunjenim buljookim spijunom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.