Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbacio Vulinove optužbe
Povratak na članak

Miro Kovač: Opet se javljaju dežurni huškači iz Srbije

"Doći će vrijeme kada će Srbija morati shvatiti što je činjeno u njezino ime devedesetih godina, da se rat nije vodio na njezinu području, nego na području Republike Hrvatske, i sve dok to ne bude slučaj, neće biti sreće," poručio je Kovač.

Komentari 130

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:47 15.08.2016.

Pa cijela vlast u Srbiji su četnici koji su bili desna ruka Miloševičevoj politici devedesetih, mali Slobe, četnički vojvode, imali govore po Hrvatskoj i podupirali klanja po Hrvatskoj i BiH...što očekivati od takvih spodoba danas nešto..

VL
DU
Deleted user
17:51 15.08.2016.

Dežurni huškači iz Srbije i Hrvatske razni profesionalni Srbi tipa Pupavca

VL
MM
Mm2015
17:58 15.08.2016.

Opančari dajte više odjebite u 100 pizdi svrpskih materinih debili retardirani.

VL
TR
TrvtkoKomadina01
18:44 15.08.2016.

nisu nama problem primitivni, nekulturni, zločinački srbi. to je nesposobno, parazitsko pleme. nama su problem domaći izdajnici, udbaško smeće, parizanska izrodi poput mesića, josipovića, jovanovića, pušića, milanovića, raznih puhovskih i usmrdlovskih, bagi, šprajcova ... taj izmet ljudskog roda treba primitivneitivne srbe kako bi mogli maltretitrati hrvatski narod i živjeti kao paraziti.

VL
Avatar navijač
navijač
18:25 15.08.2016.

Neśto mi je ćudna ova svađa između Orepića i serva, kako to da se odjednom tako promjenio?

VL
DD
ddh
18:42 15.08.2016.

O Srbiji i Srbima ne treba diskutirati. Mrznja prema Hrvatskoj i prema Hrvatima im je usadjena sa majcinim mlijekom pod budnim okom njihove drzavne partije, SPC-e. Ta mrznja prema Hrvatima se njeguje i zalijeva stoljecima i s tim cetnicima u Srbiji, niti u Hrvatskoj nece nikad biti mira. U Hrvatskoj su k tome razvili jednu siroku mrezu jataka, pocev od Terselicke, preko Pusica, Josipovica, dijela drugova s Iblerovog trga, pa sve do raznih t.zv- "civilnih udruga gradjana ili kulturnjaka" i dobrog dijela medija, koja dodatno hrane tu paranoidnu srpsku mrznju prema Hrvatima. I radi toga trebaju normalni i civilizirani gradjani Hrvatske prekinuti sve veze i sve dodire sa tim od mrznje podivljalih balkanskih koljaca, brdskim plemenom. A Vlada svejedno koja bila, bi morala prekinuti sa Srbijom sve diplomatske, kulturne, sportske i ostale odnose na drzavnoj razini. Odgovarati cetnicima na njihove erupcije mrznje nema nikakvoga smisla. Puno vaznije je rascistiti sa petom kolonom cetnika u Hrvatskoj predvodjenoj s Iblerovog trga i proteziranoj od Jutela (HRT), Jutarnjeg ili smrdlivog Indexa. Dok god ce cetnicki jataci poput Trselicke i raznih t.zv. "antifasista" imati toliko prostora u medijima, dotle ce trajati i pojacavati se srpski teror nad zdravom pamecu. Od pobunjenih Srba iz Hrvatske odnosno cetnika iz Hrvatske treba naplatiti svu stetu koju su nanijeli Hrvatskoj, a ne ih jos i nagradjivati, graditi im kuce i dodjelivati im stanove koje su platili hrvatski porezni obveznici.

VL
FN
Fr@njo
18:41 15.08.2016.

Miro, svaki puta kad se jave, pustite govor Vucica iz Gline..pokazite tko je blagoslovio oruzje u Kninu 91-ve.

VL
Avatar NasaDomovinaHrvatska
NasaDomovinaHrvatska
18:05 15.08.2016.

Ko sluša Četničko drekalo Vulina

VL
TR
tragurion1954
18:29 15.08.2016.

Ma oni samo bacaju dimnu zavjesu jer su svjesni koliko su zla napravili u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu. Vrište iz petnih žila da su zapravo drugi krivi, nadajući se da će im netko povjerovati. Na žalost ima u svijetu neupućenihih koji bi im mogli povjerovati, zato bravo Kovaču na odlučnom stavu! A najavljenu izlozbu o Jasenovcu u UN treba iskoristiti protiv Jerneića. Jer je jasna želja Srbije da Jasenovcem, vjerojatno u verziji sa desetostrukim brojevima, opravdava nedavnu agresiju i stravične, organizirane zločine u Hrvatskoj, Bosni, Kosovu. A tu je i činjenica o progonu preko 30.000 Hrvata iz Vojvodine, srbijanske pokrajine u kojoj nije bilo rata?! Takve stvari nitko ne može opravdati. Ali može lagati, obmanjivati, lažirati... sve one tehnike koje srpski bizantinci jako dobro znaju.

VL
FA
Fake
21:44 15.08.2016.

Ma to je takav mentalitet,radili zla godinama drugim narodima,zavili u crno tisuće i tisuće ljudi da bi na kraju te priče sebe predstavljali žrtvom.Gdje vam je moral?Nigdje jer ga nikada niste niti imali.Sramite se.Imate sreće što ovi naši samo šute a to već počinje biti iritantno.Da je general Glasnović recimo na mjestu Kovača,čuli bi vi kako stvari stoje.Ovako,lajte i dalje.Navikli smo na vaš lavež,to vam je maksimum.

VL
LJ
LJU39
18:39 15.08.2016.

dokle ce narod bit ovca???? pa treba izic na izbore i gotovi su komunjare..

VL
DU
Deleted user
18:26 15.08.2016.

Samo naprijed gospodine Kovač. Ovi koji su rehabiliirali četni_e nemaju pravo glasa.

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
19:07 15.08.2016.

Nevjerovatno je ta azurnost, kojom srbijanci pokusavaju promjeniti povjesne cinjenice i preokrecu presude medjunarodnih sudova! Posto srbijanci danonocno pisu nekakva pisma ka EU, u kojima stalno optuzuju Hrvatsku zbog navodnih zlocina u proslosi, u sadasnjosti te o zlocinima na koje se Hrvatska sprema, treba potaknuti zahptjev, da se ti "optuzitelji" Hrvatske pozovu pred EU komisilu te da tamo iznesu svoje lazi!

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
19:09 15.08.2016.

Zar vec nije na vremenu, da srbijancima pokazemo tko je u EU, a tko tek silno zeli uci!!??

VL
KO
komentant
18:55 15.08.2016.

pa povucite naše diplomate iz SMRDIJE. Već godinama je prisutna ta njihova huškačka retorika , a maksimalno im pomažu domaći Srbi-.

VL
PA
patria
19:09 15.08.2016.

Vulin, primitivna spodoba četverokutne šiljaste glave, je prava slika i prilika višedesetljetnog stanja pomračenja svijesti u Srbiji čije je nacionalno biće do same srži zatrovano sotonističkom velikosrpskom idejom, glavnim ishodištem svih velikih zala na prostorima bivše Jugoslavije već više od jednog stoljeća, a izgleda i još neko vrijeme u doglednoj budućnosti.

VL
DE
dernek
18:16 15.08.2016.

E moj ministre njima je lako zacepiti gubicu samo sto ti nemas onu stvar da to uradis.

VL
AB
abendblatt
19:36 15.08.2016.

Jednostavno ignorirati cetnicke provokatore iz Srbije i s vremana na vrijeme im spustiti na razini Eu dok se ne opamete i uvide svoju zqatucanost, a sad je i vrijeme da im netko spomene ratnu odstetu, to ce ih boljeti najvise.

VL
RB
robert.b.40
21:38 15.08.2016.

sto taj mandov,cigan ima da se stara za druge drzave ,kakovo uredjenje drzava ima taj ciganin ima problema u svijoj svrbiji,pa neka resave to sa svojima cetnicima

VL
DE
debelisef
22:31 15.08.2016.

Iste su to diple u koje je diplal i Milosevic. Glavni akteri su zamjenjivi, ali ideologi i takticari u pozadini su uvijek isti : SPC i SANU. A konj - Trojanac hrvatski Srbi, tj. Pupovac. Sve vec vise put vidjeno...

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.