Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCHENGENSKA ZONA
Povratak na članak

Miro Cerar: U interesu Slovenije je ulazak Hrvatske u Schengensku zonu

Osim tehničkih uvjeta potrebno je da Hrvatska poštuje i vladavinu prava, ističe Cerar

Komentari 7

KA
Kal
23:14 06.12.2019.

Arbitraža za Hrvatsku ne postoji jer su napustili arbitražu u onom momentu kad su vas otkrili da muljažom i podvaljivanjem lažni dokumenata uzmete nešto što vam ne pripada a ako se sigurnost EU čuva samo na Hrvatskim granicama onda nam Schengen nije ni potreban.

VL
BF
bf2
18:49 06.12.2019.

j.. mi se za schengen,i ne kupujem slovenske proizvode već godinama

VL
DU
Deleted user
15:15 07.12.2019.

Problem je slovencima kad turisti putuju na Jadran, da ti turisti ne znaju da prolaze Sloveniju jer kad turisti stignu na Šentilj gledaju da tih 56 km još proguraju do Hrvatske granice i onda još imaju svega 2 1/2 sata do obale, pa su Slovenci stavili cijenu vinjete 15 eura i usporavaju promet na sve moguće načine kako bi te turiste zadržali koliko god duže mogu.

VL
DU
Deleted user
18:49 06.12.2019.

..još će te vi janezi biti mekši..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.