Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Bulj

Zastupnik Mosta žestoko odgovorio Vladimiru Šeksu

11.01.2016., Zagreb - U sjedistu stanke odrzana je jos jedna sjednica Nacionalnog vijeca MOST-a nezavisnih lista. Miro Bulj.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
14.02.2016.
u 18:17

Napisao je da Šeks kao "vrlo bitan kotačić u akcijskom planu uhićenja generala Gotovine ima navike jos iz KPJ da se mora glasati po stranačkoj stegi" za razliku od Mosta

Saborski zastupnik Miro Bulj iz Mosta reagirao je na nastup Vladimira Šeksa u današnjoj emisiji Nedjeljom u dva na HTV-u. Na Facebooku je napisao da Šeks kao "vrlo bitan kotačić u akcijskom planu uhićenja generala Gotovine ima navike jos iz KPJ da se mora glasati po stranačkoj stegi" za razliku od Mosta koji se ugleda na zapadne demokracije poput američkog Kongresa "gdje demokrati i republikanci glasaju po savjesti i vlastitim stavovima".

Bulj kaže i da je "vrijeme je da se LOCIRAJU, UHITE, ISPORUČE I OSUDE oni koji su opljačkali Hrvatsku i one koji su to dozvolili, među kojima je bitnu ulogu imao Šeks" te da je Most čvršči i kompaktniji nego što Šeks misli i priželjkuje.

 

 

Vladimir Šeks kao vrlo bitan kotačić u akcijskom planu uhićenja generala Gotovine ima navike jos iz KPJ da se mora...

Posted by Miro Bulj on Sunday, February 14, 2016

 >> 'Zabrinut sam za stabilnost i sigurnost Hrvatske. Vezivna se tkiva hrvatskog društva rastaču'

Komentara 139

DU
Deleted user
20:17 14.02.2016.

ako hdz neće očistiti svoje redove od kriminala ići ćemo na nove izbore.

PO
Posten
19:18 14.02.2016.

Hdz kao manjina na Hrvatskoj politickoj sceni zeli da ubijedi vecinske postene Hrvate dasu oni posteni.Ovaj covijek je sa vama u koaliciji al covijek jasno kaze dase cijeli HDZ i sa Seksom skupa mora locirati i uhititi i osuditi svi koji su za to vrijeme pljackali Hrvatsku.Pametnom dosta da prepozna gdijese nalaze lopovi.

SI
siskic
19:53 14.02.2016.

bulj, ne trabunjaj, zašto ste onda išli u koaliciji sa hdz- e bratijom, pod čijim je patronattom najbrutalnije opljačkan narod i država, a sve kroz pretvorbu i privatizaciju. ti barbari su stvorili krkane i tajkune koji hrvatsku imju u vlasništvu, a radnici roblje. fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije