Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u ljubavi

Mirna Medaković: Sklona sam ludostima, ali ne i udaji na brzinu

mirna medakovic,portal (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
14.07.2013.
u 09:55

Glumica se na jesen u novoj seriji vraća na male ekrane, a do tada uči jedriti na dasci na Bolu na Braču, prati političku situaciju, uživa u novoj ljubavi i gušta u životu

Kada sam prvi put stala na dasku za jedrenje, od treme sam toliko stisnula mišiće da me boljelo cijelo tijelo, ali osjećaj je fantastičan! – ushićeno je rekla glumica Mirna Medaković koju smo zatekli u Bolu na Braču gdje se odmara i uči jedriti na dasci u surferskom klubu Zoo Station.Smije se, pada i dodaje:

– Čak i moja početna nećkanja probati ili ne sada su skupa sa mnom pala u vodu, točnije u more. Želim svladati ovaj sport! Ako može Cameron Diaz, mogu i ja!

Iako nije adrenalinski ovisnik i strahuje čak i od vožnje vlakom smrti u zabavnom parku, kaže, postoji i ona iracionalna Mirna koja želi skočiti padobranom. Poslije natjecanja u lanjskom showu “Plesa sa zvijezdama” postala je ljubiteljica sporta i počela je kod mr.sc. Martine Mavrin Jeličić redovito pohađati individualne treninge koji su miks pilatesa, teretane i vježbi s trakama, ali otkako je zatoplilo, malo je popustila.

Jako volim jesti

– Sigurno bih mogla skinuti pet do osam kilograma i to bi bilo idealno za potrebe mojeg glumačkog posla, ali tako jako volim jesti! Možda me ove vrućine prisile da manje konzumiram hranu. Osim toga, svuda se vozim biciklom i rolam – priznala je svoje sitne grijehe i otkrila kako ih popravlja.

Što se tiče novih glumačkih angažmana, pomalo zagonetno kaže:

– Trebala bih snimati nešto o čemu ne smijem govoriti, ali nadam se da sam od rujna opet na malim ekranima i tome se veselim.

Na odmoru joj društvo pravi novi partner Hrvoje Stepinac. Odlično se slažu i provode, a o onome što od veze traži, glumica kaže:

– U vezi mora postojati balans. Volim dogovor i jednako sudjelovanje obaju partnera u svemu. I ne volim se svađati, tako da nikada poslije raspada neke veze nemam gorak okus u ustima.

Da nije glumica, bila bi političarka, pa joj je politika i danas hobi.

Do 30. ne moram ništa

– Pratim je jer nažalost toliko utječe na nas da je ne možemo izbjeći. Baš sam razgovarala s kolegom čija je partnerica Australka i ništa ne zna o australskoj politici. Njega je to začudilo, a ona mu kaže: Zašto bih trebala znati? I žena je u pravu. Mi obični ljudi ustvari ne bismo trebali stalno slušati o politici. Ali u Australiji je to tako jer im je dobro. Mi u Hrvatskoj, htjeli to ili ne, znamo sve o politici jer nam nije dobro – veli Mirna.

 Nedavno je proslavila 28. rođendan, a o onome što mora učiniti do svoje 30. kaže:

– Mislim da ne moram ništa. Nisam se udala ni rodila dijete, nisam stalno zaposlena... Ali ne žuri mi se i lijepo mi je i ovako. Svaku životnu odluku dobro odvagnem, iako, sklona sam i ludostima, ali ne nekoj tipa da se, recimo, na brzinu udam ovo ljeto! – veselo zaključuje.

>>Mirna Medaković: Odjeću volim kupovati samo na sniženjima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije