Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirko Marić iznio obranu:
Povratak na članak

"Ispričavam se obitelji i djeci ubijenog, a sjećam se samo pucnjave koju stalno sanjam"

"Ispričavam se obitelji Ivić, posebno djeci pokojnog Stipana, ispričavam se i svojoj obitelji, rodbini i prijateljima zbog toga što sam učinio. Žao mi je što je to otišlo toliko daleko"

Komentari 5

DU
Deleted user
17:38 22.03.2018.

Obicno ti na pamet padnu dobre ideje nakon 10 pivi, vina, viskija, kokaina, inzulina i jointa. Hahahaha.

VL
RO
roland
17:56 22.03.2018.

Školski naučena obrana sa svim detaljima za olakotne okolnosti. Imao ju je vremena 100 puta ponoviti i naučiti. Nema iskrenog kajanja, nema žaljenja, samo čista pragmatika. Učinio je uslugu mnogima, a sada je odluka sudu. Bit će zatvor 15 godina.na. i obvezno liječenje od ovisnosti 4 godine. Za 11 godina je vani.

VL
JU
juma
21:50 22.03.2018.

Sjeca se u detalje svega sto je te veceri popio i droge koje je uzeo, cak i inzulina koji si je uspricao, ali eto nikako da se sjeti kako je ubio covjeka. Cudna je stvar ta memorija, upamtis svako pivo i joint, a zaboravis kako nekome pucas u glavu.

VL
DH
dalibor.hren
19:47 22.03.2018.

Drugim riječima Stipan je nekoliko puta podletio....

VL
BL
bluesclues
18:37 05.04.2018.

ispricao se? e sad ce mu odmah sudac smanjit kaznu neki simbolican rad za opce dobro...makar, nit on a niti ubijeni nisu neki gubitak za covjecanstvo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.