Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UDOMITE IH'

Mirjana Hrga o policajcima koji su tukli migrante: 'Ja ne želim da ilegalno ulaze u moju zemlju'

Mirjana Hrga
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
11.10.2021.
u 10:02

Mirjana Hrga opravdava postupanje policajaca koji su na granici tukli migrante

Bivša novinarka i savjetnica bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Mirjana Hrga komentirala je situaciju s udaranjem migranata na hrvatskoj granici.

Prema njezinu statusu na Facebooku, opravdava postupanje interventnih policajaca.

"Svi koji misle da su policajci postupili neprimjereno štiteći granicu RH od ILEGALNIH ulazaka, predlažem da se jave MUP-u i u svojim kućama udome i odgovaraju za daljnje postupanje tih migranta. Ja ne želim da ilegalno ulaze u moju zemlju i bez ikakvog smisla skitaju ulicama naših gradova, s obzirom na to da na ovaj način kako su to zamislili ni u jednu drugu zemlju neće ući", napisala je Hrga na svom Facebook profilu.

 

VIDEO Pogledajte spornu snimku: Ljudi s fantomkama i palicama tjeraju i udaraju migrante uz granicu s BiH

Ključne riječi

Komentara 48

TO
tobija
10:25 11.10.2021.

te lovce na njemačku socijalnu pomoć svakakao treba preusmjeriti u nekom drugom pravcu. na užas svekolike liberalne uljudbe predvođene medijima, se razme.

Avatar Svračak
Svračak
10:19 11.10.2021.

Velika većina nas misli isto tako samo što se mnogi javno ne izjašnjavaju da ne bi bili prozvani kao nazadni naspram "progresivnih" ljevičara.

JU
JurisicDario
10:30 11.10.2021.

To se podrazumijeva,pa valjda i zato sluzi Policija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije