Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Persona non grata
Povratak na članak

Mirela Holy nezadovoljna statusom i neće još dugo biti u SDP-u

Da na nju u SDP-u više ni najmanje ne računaju, kažu nam upućeni izvori, Holy je shvatila kada je ni četiri mjeseca od njezine smjene nisu smjestili ni u jedan odbor.

Komentari 11

Avatar tkozna
tkozna
09:02 21.10.2012.

Ja je neču nikada vise podržati svojim glasom za političarku jer ne vjerujem da se u ovim godinama može promijeniti njen intervencionizam u zaposljavanju ondosno zlouporabi političke moći. Ali ako treba ići na deponije otpada, prečistaće, mislim da joj jee tamo mjesto i da će biti od koristi!

VL
Avatar tkozna
tkozna
09:07 21.10.2012.

A Lesar i njegovi laburisti su mi forni, u stanju su zapamtiti sve što i treba i koristi za njihov osobni iteres, a" zaboravili" su kako je ova političarka na brzinu preko maila zapošljavala prijatelje i prijateljeve supružnike. U bitii jako su si slični!

VL
PV
Pa Vu Sin
09:25 21.10.2012.

Tooooo Mirela! Bravo! Lobisti su te smaknuli....vrijeme je za povratak. Imas podrsku mladih i obrazovanih! A Laburisti su pokazali opasan politicki nerv!

VL
DO
Dorianxyx
10:20 21.10.2012.

Njena kandidatura bi bila odlična vijest za Banderasa, ako uspije oteti SDP-u par postotaka mogla bi izbaciti Bernardića iz drugog kruga pa bi mogli ići Banderas i Ferdelji koji bez podrške stranačke infrastrukture (HSLS i HSS imaju u Zagrebu par aktivnih članova (doslovce) gotovo protvi Bandinja nema šanse. Ona realno nema šanse ući u drugi krug, a isto vrijedi i za nju. A de ne govorimo da se o Ferdeljiju vuku svakakvi repovi iz Elektrokontakta koji bi, ak su imalo istiniti, značili da on nije niti zeru bolji od Bandinja (on priča da je dobio pedalu zbog "sukoba koncepcija razvoja s vlasnikom",:)), ali iz Elektorkontakta se čuju priče o outsourcing firmama u vlasništvu članova uprave ili njihovih obitelji koje su davale usluge po ne baš najpovoljnijim cijenama, što je "koncepcija" koja se vlasnicima nije nimalo svidla pa su se zahvalili na njoj. .

VL
Avatar Snježana Vencler
Snježana Vencler
11:03 21.10.2012.

Gooooo, Mirela gooo....želimo te vidjeti kao gradonačelnicu! i više od toga ti možeš!

VL
KO
kompjuter
11:12 21.10.2012.

bravo mirela,sad se vidi da nisu svi isti i bježi iz sdp-a,nisi ti za taj kokošinjac ali nedaj se da te i ti laburisti zavaravaju,vjerujem u tebe,ispočetka mi nisi išla pod kapu dok nisam vidio da želiš igrati pošteno,ako nastaviš sa svojim poštenjem daleko buš dogurala

VL
ST
stefj
11:44 21.10.2012.

He, he, nema večih populista od laburista. Samo vika i galama, niš koristi, a puno štete, ko SDP kad je bio u oporbi... Vjerujem da ima nekih ideala, Holy našla neku bolju stranku, no realno, očito joj je bitno samo ostati u političkom fokusu, koja god stranka to bila. Toliko o politici, moralu, idealima i sličnim stvarima...

VL
AL
Alkana
12:06 21.10.2012.

Odlično! Izuzetno cijenim Mirelu Holy i smatram ju vrlo obrazovanom, poštenom i iskrenom osobom koja voli ljude, prirodu i Zagreb. Dobit će moj glas !

VL
OB
obee
12:55 21.10.2012.

Jel mogu ja u nekakav odbor? Svejedno mi je koja stranka. Političarima je isto manje više svejedno koja su stranka dok mogu u odbore ili se uljebiti negdje.

VL
OB
obee
12:57 21.10.2012.

21.10.2012. u 11:12h kompjuter je napisao/la: bravo mirela,sad se vidi da nisu svi isti i bježi iz sdp-a,nisi ti za taj kokošinjac --------------------------------------------------------------------------------------------------- Krivo.. svi su isti! Ako ju ubace u nekakav odbor bit ce tiho. Pogledaj Jacu i Seksaa iz HDZ-a kako su se stisali kada su im dali neke urede i auto i sluzbenog vozaca.

VL
SE
sestrićna
14:51 21.10.2012.

tek se sad vidi koliko je ona bolja od ovih puhala..a zato je i jesu diskreditirali..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.