Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U ORAH-U

Mirela Holy iz stranke izbrisala 1500 ljudi

Mirela Holy
Foto: Anto Magzan/Pixsell
15.10.2014.
u 07:23

Razlog za brisanje najčešće je lijenost – mnogi ispune pristupnicu, ali nikad ne odgovore ni na jedan mail niti ikad dođu na sastanak

Na unutarstranačkim izborima u ORaH-u 26. listopada biraju se vodstva gradskih i regionalnih organizacija te članovi Predsjedništva, Glavnog i Nadzornog foruma. Iako ORaH ima 3.100 članova, pravo glasa imat će oko dvije tisuće ljudi.

– Registar smo zaključali 15. srpnja. Tada je bilo evidentirano oko 3.500 članova. No, kako mi Registar kontinuirano čistimo, na izborima će pravo glasa imati oko dvije tisuće članova – objašnjava predsjednica stranke Mirela Holy. Dakle, iz ORaH-a je od ljeta izbačeno oko 1.500 ljudi.

– Osim ispunjavanja pristupnice, naši novi članovi moraju ispuniti upitnik te napisati motivacijsko pismo. Neki su ispunili pristupnicu, ali nikad nisu odgovorili niti na jedan mail, niti su ikad došli na stranački sastanak. Zaključili smo kako zapravo nisu zainteresirani za članstvo, pa smo ih zbrisali iz registra – kaže Holy.

>> Mirela Holy - odbačena, a drži ključeve Banskih dvora

>> Holy: Nema velike razlike između Vlade Milanovića i Sanadera

Komentara 60

ZE
zekoslavmrkva
07:33 15.10.2014.

Nemogu vjerovat koliko se forsiraju u javnosti osobe koje su kao dobre za Hrvatsku a Holy je npr iskljucena iz stranke zbog nepostenja ,nema logike

UN
unbekant
07:41 15.10.2014.

Ljudi na vrjeme svataju sta im ova nudi,i lijepo se povlace na vrjeme………...

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
07:44 15.10.2014.

Zar dotična osboba nije izbačena zbog nepotizma i namještanja posla prijateljima. Ako su to oličenja morala u našoj zemlji, jadni smo mi kao narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije