Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlovac

Miran mladić izbo gosta kafića u trbuh

pokušaj ubojstva u karlovcu
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
01.01.2015.
u 22:45

Nije bila riječ ni o kakvom sukobu ili svađi. Nakon nekog vremena vidjeli smo da je ozlijeđeni mladić izišao iz WC-a i držao se za trbuh iz kojeg je curila krv, rekao je jedan od gostiju kafića

        Nakon što je nožem uboden u trbuh, Karlovčanin u dobi od 23 godine hitno je prevezen u Opću bolnicu Karlovac, gdje je operiran te je izvan životne opasnosti. Epilog je to događaja koji se zbio na Staru godinu oko 21.30 sati u kafiću u samom središtu Karlovca, u pješačkoj zoni u Radićevoj ulici.

– Nije bila riječ ni o kakvom sukobu ili svađi. Nakon nekog vremena vidjeli smo da je ozlijeđeni mladić izišao iz WC-a i držao se za trbuh iz kojeg je curila krv. Kasnije smo saznali da ga je ubo jedan od stalnih gostiju kafića. Napadača su svi poznavali jer je bio vrlo miran i ni mi ne znamo zašto su se zakvačili i što ga je nagnalo da se odluči na napad – rekao je jedan od gostiju kafića.

Vrlo brzo nakon spornog događaja policija je privela 17-godišnjaka koji je optužen za pokušaj ubojstva. Nakon krim-obrade maloljetnik je pritvoren, a tek nakon dovršetka istrage otkrit će se što su bili motivi za taj čin.     

>> Dvije godine od ubojstva brata čeka optužnicu i uživa u noćnom životu

Komentara 2

PE
petar51
08:55 02.01.2015.

Sada treba kazniti vlasnika kafića što dozvoljava maloljetnicima ulazak u kafić bez starije osobe u pratnji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije