Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjene

MIP: Mikulića u Saboru mijenja Ante Plaznović, a Kustića Martin Baričević

Andrija Mikulić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
03.04.2019.
u 13:32

Mikulić je svoj mandat saborskog zastupnika stavio u mirovanje zbog nespojivosti s dužnošću glavnog državnog inspektora na koji ga prošli tjedan imenovala Vlada, a Kustić je sam podnio ostavku na dužnost saborskog zastupnika kako bi se mogao posvetiti drugim dvjema dužnostima koje obnaša

Mandatno-imunitetno povjerenstvo jednoglasno je Saboru predložilo da HDZ-ovog Andriju Mikulića u saborskim klupama zamijeni Ante Plazonić, a njegovog stranačkog kolegu Marijana Kustića novi zastupnik Martin Baričević. Sabor bi ove zamjene trebao potvrditi u petak na glasovanju.

Mikulić je svoj mandat saborskog zastupnika stavio u mirovanje zbog nespojivosti s dužnošću glavnog državnog inspektora na koji ga prošli tjedan imenovala Vlada, a Kustić je sam podnio ostavku na dužnost saborskog zastupnika kako bi se mogao posvetiti drugim dvjema dužnostima koje obnaša – izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza i šef Ličko-senjskog HDZ-a.

- Funkcija u HNS-u je jako odgovorna, svjestan sam da ne mogu raditi odjednom tri stvari. Zato ću se odreći mjesta u Saboru i posvetiti se HNS-u i svojoj Ličko-senjskoj županiji – rekao je nedavno za Večernji list.

Ante Plazonić koji u Sabor dolazi umjesto Mikulića je bivši vijećnik u zagrebačkoj Skupštini, predsjednik HDZ-a Sesveta i posebni suradnik gradonačelnika Zagreba Milana Bandića za ostvarenje projekta produžetka Branimirove Ulice. Martin Baričević koji dolazi umjesto Kustića je načelnik općine Jasenice u Zadarskoj županiji te čelni čovjek Hrvatske zajednice općina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije