Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izuzetan doprinos
Povratak na članak

Miodragu Demi uručeno priznanje "Veliko zlatno srce"

Priznanje “Veliko zlatno srce“ dodjeljuje se za izuzetne zasluge u promicanju istine o Domovinskom ratu i promicanju vrijednosti slobodne, samostalne i neovisne Republike Hrvatske.

Komentari 2

VI
vidum
09:14 15.05.2021.

U ovom trenutku ponosan sam na Miodraga, ali i na mog pokojnog oca. Kakve veze ima moj pokojni otac sa Miodragom, pitat ćete. Da nije bilo njega, možda ne bi bilo ni Miodraga.Za razliku od nas dvojice, moj otac ii Miodragov djed, bili su na suprotnim stranama u onom ratu. Unatoč tomu, moj otac je riskirajući vlastiti, spasio život Miodragovom djedu. Zbog toga jedan od Miodragovih stričeva nosi ime mog pokojnog oca.

VL
ZV
zvorano01
10:22 15.05.2021.

Širenju istine o domovinskom ratu??? Pa ni partizani nisu bili toliko maštoviti u dodjeli ordenja.. ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.