Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miodrag Demo:

Sutra imamo sastanak u Domoljubnoj koaliciji, bit ćemo premosnica između njih i Mosta

Miodrag Demo
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
11.05.2016.
u 19:35

Mi smo dobili još jednog zastupnika u naš klub u Saboru, sad nas ima pet, uskoro će nas biti šest, tvrdi Demo.

Miodrag Demo, saborski zastupnik stranke Bandić Milan 365, izjavio je kako sutra imaju sastanak u Domoljubnoj koaliciji te da će oni biti premosnica između Mosta i Domoljubne koalicije.

– Dobili smo još jednog zastupnika u naš klub u Saboru, sad nas ima pet, uskoro će nas biti šest. Ozbiljno treba shvatiti da ćemo biti premosnica između Mosta i Domoljubne koalicije. Treba se uhvatiti posla i raditi za našu Hrvatsku. Gdje su reforme, ja ih čekam u saborskim klupama, nema ih. Jesu li ovo spinovi da se preuzme odgovornost ili ih uopće nema? Ja čekam kao ozebao sunce da se to obavi. Stranka Milana Bandića ima otvorena vrata za sve – kazao je Demo za N1.

Na pitanje računa li se sa zastupnicima Mosta, kazao je da ne može to tvrditi jer nije razgovarao s njima.

– Ja samo čekam. Naš program u gradu Zagrebu vrlo je jasan. Da u ostatku Hrvatske bude barem približno kao u gradu Zagrebu, što se tiče standarda i kvalitete života, ja bih bio sretan čovjek. Ne iseljavaju ljudi iz Zagreba, nego iz ostatka Hrvatske. Ako smo već preuzeli odgovornost, od nas ova Vlada ima još najmanje tri, a najviše šest mjeseci da nešto pokrene.

Upitan je i bi li mu bilo prihvatljivo da zajedno s Miloradom Pupovcem čine parlamentarnu većinu, Demo je rekao da ne želi špekulirati oko toga.

– Svakom tko želi dobro Hrvatskoj vrata su otvorena, a ne da se dijelimo prema ideološkim podjelama. Ono što je predsjednica kazala potpisujem do zadnje crte, jer ona jedina očito zna kakvo je stanje u državi. Pustimo podjele, narod očekuje reforme i strategiju razvoja Hrvatske – zaključio je za N1.

Komentara 18

HR
Hrabraja
20:01 11.05.2016.

Hrvatski branitelj ljubi ruku Srpskom predstavniku, bravo majstori.

HR
Hrabraja
20:01 11.05.2016.

Hrvatski branitelj ljubi ruku Srpskom predstavniku, bravo majstori.

DO
dosaosam
20:05 11.05.2016.

pogubili se skroz kao i njihov guru Bandolero

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije