Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALE NOVE MEDALJE
Povratak na članak

MIOC nastavio tradiciju u Americi, osvojena dva srebra!

Zagrebačka XV. gimnazija, popularni MIOC, nastavila je ‘harati’ na sjevernoameričkom kontinentu, gdje, za razliku od naših nogometaša, sada već redovito nastupa svake godine.

Komentari 9

Avatar lvan12
lvan12
12:26 28.05.2017.

Pa zašto već pale nove medalje?! Tek su ih osvojili...

VL
DU
Deleted user
12:13 28.05.2017.

Odkud to, pa zar nase skolstvo nije lose ??? Kad slusamo Jokica i ekipu ispada da ako on i ekipa ne provedu kurikulum mi ostajemo ispod Gane sto se tice obrazovanja..

VL
DU
Deleted user
12:02 28.05.2017.

Ma neviđeno čudo da prestižne svjetske nagrade iz znanosti i tehnologije osvajaju djeca iz Zagreba koji je novcem i mogućnostima svjetlosnim godinama ispred bilo koje druge hrvatske sredine. Kada takve nagrade budu osvajala djeca iz Lovreća, Županje, Otočca onda ćemoo govoriti o vrlo modernoj i razvijenoj Hrvatskoj a ovakvi napisi su samo još jedan poticaj svakome tko živi u provinciji da se bolje brže preseli u Zagreb ili još bolje izvan Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.