Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFORMATIČKA OLIMPIJADA
Povratak na članak

MIOC ponovno osvaja medalje!

Rješavali su zadatke u programskim jezicima Pascal, Python, C/C++, Java i C# pod operativnim sustavom Linux.

Komentari 1

DU
Deleted user
17:22 15.07.2017.

Kao što vidite, "to ja zovem kurikulumom", a i nisu jedini! Takmičenja iz matematike, prvi ili među prvih tri u Svijetu, mladi Varaždinci OŠ osvajaju srebra iz robotike, ne znam jer nitko nije pisao, dali su već sada zlatni!? To očigledno nikoga ne interesira? Ako se ovo nastavi, ovi naši Akademici uništit će prije smrti sve dobro u školstvu! Kako samo paro ljutito odgovara, kako nisu uzeli niti jednog Akademika u Kurikulum? Što će ti učeni starci, 60 godina žive u prošlosti (čast iznimkama)? A kakove Znanstvenike imamo, vidjeli smo koliko je trebalo da sud ukine ventile na radijatorima i glupe naprave koje fakat ne mjere ništa? Da su pitali bilo koga s Ruđer Boškovića, u pet minuta bi im objasnio da s toplinska energija ne može mjeriti tako!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.