Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.08.2014. u 14:00

Premijer Milanović u Gunji ponovno se dohvatio svoje kuhinjske pipe, ali ovoga puta na nju očito više nitko "ne trza"

Premijerov posjet poplavljenima u Gunji ponovno je pokazao da je vrlo zahvalno kad je na terenu, barem mu novinari mogu postaviti kišu pitanja, kako onih koji su vezani uz pomoć poplavljenima, tako još više onih na koja baš nije bilo jasnih odgovora, kao što je bilo sa slanjem hrvatskog oružja u Irak. Ipak, kako su u središtu bili poplavljeni, a interes javnosti za njihove sudbine sigurno je velik, tj. proporcionalan pomoći građana netom nakon poplave, dobro je bilo od mještana Gunje doznati da premijera Milanovića samo vodaju "ušminkanim" ulicama, tj. da mu sporedni sokaci (čitaj: neobnovljeni) nisu u itinereru.

Dakako, premijer to nije mogao doznati u samoj Gunji, nego tek u nekom od sinoćnjih dnevnika kad je stigao doma, ali tada je to bilo prekasno, jer što je vidio, vidio je. Prekasno će biti i roditeljima djece koja za dva tjedna kreću u školu. Vele oni: škola je gotova, ali kuće nisu! Tu je poentirao HTV-­ov središnji Dnevnik, koji je upravo u taj itekako realni kontekst smjestio Milanovićev posjet Gunji, koji (opet!) nije mogao proći bez spominjanja svojedobne poplave u njegovoj kuhinji i sporoga sušenja. No, na Milanovićevu kuhinjsku pipu više nitko ne trza.

Daleko duhovitija bila je reakcija ministrice graditeljstva Mrak-­Taritaš, koja je rekla kako joj je pao mrak na oči kad je vidjela da neke kuće nisu obnovljene, a trebale su biti. No, mrak na oči mogao bi se spustiti i svima koji su jučer po prvi puta čuli za prodaju hrvatskih putovnica stranim investitorima. Ideji koja će, sigurno, testirati živce nacije sljedećih dana. Ne zato što je još cijena nepoznata, već zato što je svima jasno da je ova vlast bez ikakve ideje kako gospodarski pokrenuti zemlju.

PLUS

Splitski gradonačelnik Baldasar lijepo je odgovorio potpredsjedniku Vlade Grčiću da mu se plaća neće povećati nakon "reforme", ali da o tome više zna njegova žena

MINUS

Lako što su meteorolozi ponovno najavili kišu, ali vrijeme je da se s ekrana ljude prestane plašiti baš svakom kapljicom. Nek' pada...

>> Milanović u Gunji: Znate za onu priču o puknutoj cijevi. I to se dugo suši, a ovo puno dulje

Komentara 17

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
17:05 23.08.2014.

Svima nam padne svaki dan mrak u Hrvatskoj na oči kada vidimo aktualnu partijsku vrhušku: razne grčiće, jovanoviće, josipoviće, mrakice... i ovakve, nakon kojih će nam trebati 50 godina da postanemo normalna zemlja.

NA
Nadalinaaa
15:03 23.08.2014.

Danas je Europski dan sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima. Ali, ne i u Hrvatskoj! Nijedan veći hrvatski medij tome nije posvetio ni jednog slova ili minute. Je li vas sram?

ZV
zeljko.visnic
17:22 23.08.2014.

kako može obnova brže napredovati kad ljudi ručno kopaju temelje u 21 stoljeću kad je sve puno radnih strojeva,umjesto da u danu iskopaju i zašaluju temelje oni ručno rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije