Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brodska županija

Ministrica Tramišak uručila ugovore o sufinanciranju 14 projekata

Ministrica Tramišak uručila ugovore o sufinanciranju 14 projekata
Foto: bpz.hr
1/3
27.08.2021.
u 18:13

Župan Marušić kazao je kako je današnje uručivanje ugovora pokazatelj kontinuiranog rada i truda Brodsko-posavske županije

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak danas je u Slavonskom Brodu županu Brodsko-posavske županije dr.sc. Danijelu Marušiću uručila četrnaest ugovora o sufinanciranju projekata kojima je nositelj Brodsko-posavska županija.

Zahvaljujući ministrici Tramišak na vrijednoj financijskoj pomoći, župan Marušić kazao je kako je današnje uručivanje ugovora pokazatelj kontinuiranog rada i truda Brodsko-posavske županije usmjerenog ka razvoju ovog dijela Republike Hrvatske, pri čemu veliku pažnju poklanjaju i projektima financiranim iz europskih sredstava.

Ministrica Tramišak istaknula je kako je odlukom Vlade osigurano 1,2 milijarde kuna za sufinanciranje 640 projekata diljem Hrvatske koji su se prijavili na Javni poziv Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

U okviru Javnog poziva za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini, Brodsko-posavskoj županiji dodijeljena su financijska sredstva u svrhu financiranja vlastitog učešća u prihvatljivim troškovima vezano za provedbu 14 EU projekata.

VIDEO Božinović: "Od 1. rujna otvaramo zatvorene dijelove ugostiteljskih objekata."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije